Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Peter Maes spreekt voor het eerst sinds zijn ontslag: “Wat ze ook zeggen, ik geloof nog altijd keihard in mezelf”

VoetbalHij leek helemaal terug. Peter Maes redde Lommel (1B) en Sint-Truiden, maar botste dit seizoen op de paarse Beerschot-muur. 1 op 21: welke trainer overleeft het wél? Voor het eerst sinds zijn ontslag op het Kiel laat de Limburger in zijn ziel kijken. 

12 reacties

 • Johan Aerts

  1 jaar geleden
  Betaalt voor de rest van de competitie en kunnen spelen in den hof ge moet niet misnoegd zijn mijn gedacht.
 • Marnix Malone

  1 jaar geleden
  Bij ASV Geel staat nog altijd een denkbeeldig standbeeld Peter!
 • Chris Van Dieren

  1 jaar geleden
  Beerschot dendert met een rotvaart terug richting 1B. Sommigen zijn verblind geraakt door de spectaculaire aanvang van vorig seizoen. Het is nu wel duidelijk dat zowel sommige bestuurders als spelers moeite hebben met de (te) snelle terugkeer in 1A.
 • Regis Desmet

  1 jaar geleden
  Doe dat Peter dan is 1 iemand die in jouw gelooft
 • Philippe Janssens

  1 jaar geleden
  Dergelijke trainers zijn té goed voor dergelijke amateursploegen. De laatste kunnen enkel 'winnen' via de rechtbank..
 1. INTERVIEW. "Toen KV Mechelen belde, zei ik tegen m’n vrouw: ‘Schat, volgende week ga ik ergens anders aan de slag’”: Tim Matthys over Anderlecht en Malinwa
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  5

  INTERVIEW. "Toen KV Mechelen belde, zei ik tegen m’n vrouw: ‘Schat, volgende week ga ik ergens anders aan de slag’”: Tim Matthys over Anderlecht en Malinwa

  “Elke keuze die ik gemaakt heb, is ook in functie van mijn zoontje.” Tim Matthys (39) - sportief directeur van KV Mechelen - spreekt openhartig over de afgelopen jaren. Over de genetische afwijking van Julot, zijn band met Kompany en zijn terugkeer naar Malinwa: “Hier voel ik me wél als een vis in het water.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.