Volledig scherm
PREMIUM

Paul Gheysens en Luciano D’Onofrio, de architecten achter het succes van Antwerp: “Het is geen strijd met Brugge. Maar we zijn wél ambitieus”

Antwerp“Mensen die hun vak kennen, laat ik werken”, vertelt Paul Gheysens (67). “Zo heb ik een contactpersoon in Polen. Als die mij vertelt: ‘Paul, ik vind dat we hier een terrein voor 20 miljoen euro moeten kopen’, dan zeg ik hem: ‘A la minute.’ Hetzelfde geldt voor Luciano. Als je vijf Gouden Schoenen hebt geleverd... – dat is uniek.” Luciano D’Onofrio (65), achteloos: “Oui, ce n’est pas mal.” Hun eerste dubbelinterview: “We gaan nog niet op retraite, hé, Luciano.”

13 reacties

 • Jordy Van Disseldorp

  3 maanden geleden
  u vergeet da de punten gedeeld door 2 worden gedaan... het is helemaal niet de bedoeling om zo groot te worden als andere ht hun geschiedenis... want wat ben je met een geschiedenis als je bijna bankroet bent?. Aan club zou ik mij wel spiegelen hoe deze club gemanegd wordt is een voorbeeld. Langs de andere kant 4 seizoenen geleden was antwerp op sterven na dood, kerkhof van 1b,en wat er ni staat op 4 jaar toch noemenswaardig Al vraag ik mij af of het gezond is om een club teleiden door 1 persoo
 • jean pierre Tibermont

  3 maanden geleden
  Sorry Mr Gheysens alle respect maar om te bereiken wat Anderlecht en Club Brugge nu al bereikt hebben dat is gewoon niet te bereiken met deze groep van spelers,verleden seizoen 17 punten achter in de competitie tegenover Club en nu al 11 punten dus even met de voetjes op de grond zou ik zeggen !
 • dirk govaerts

  3 maanden geleden
  Waarom gedraag je je dan wel steeds zo naar Club Toe ? Probeer eerst maar eens een ploeg te maken zonder telkens weer de focus te moeten legen op randzaken a la Zé . Ze zijn idd goed bezig daar , net als Beerschot maar aan de top blijven is moeilijker dan er geraken .Weten ze in Gent alles van ondertussen .
 • sofie sliggers

  3 maanden geleden
  Mr Gheyens, veel managers in dit België, verspreid over verschillende grote bedrijven die een universiteit diploma hebben, bezitten zelfs niet niet de helft van de mensenkennis die U bezit. Ik wens U van harte veel sukses met alles wat U onderneemt.
 • patrick vandeputte

  3 maanden geleden
  Weer in Polen, staat al vol met Ghemlaco buildings op kosten van de EG.
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"