Overvolle kalender voor profclubs, Pro League: “Geen andere optie”

Belgisch voetbalDe Belgische profclubs staan voor een overvol programma. De Pro League maakte vandaag de data bekend voor de inhaalwedstrijden én het overweegt om vanaf april geen matchen meer te laten uitstellen, zelfs bij een corona-uitbraak. 

12 reacties

 • Frank Vekemans

  4 weken geleden
  Misschien kan Van Den Brom eerst eens met zijn voorzitter gaan praten, die is tenslotte toch de voorzitter van de Pro League
 • dirk govaerts

  4 weken geleden
  ze wilden toch voetballen , mogen ze dat is het weeeeeeer niet goed .verleng de competitie en hou alle spelers hier ipv van wie gevraagd wordt het EK te gaan laten spelen . hebben ze voldoende rust gehad maar dan zullen ze weer zeggen dat een paar matchen gemakkelijk er in de week bij hadden gekund .Wat moeten andere sporters zeggen dan?
 • bob jansens

  4 weken geleden
  een van de problemen vormt de beker, waar het voor amateurs clubs verboden is om te spelen. De bond zou beter het reglement toepassen, dwz als een match niet gespeeld kan worden dan wordt het resultaat bepaald door loting. maar dat willen de profploegen niet (want ze gaan er van uit dat ze probleemloos winnen van de amateurs)
 • Paul Van Itterbeeck

  4 weken geleden
  Behandel hen zoals alle andere beroepen en het probleem is opgelost. Geen voetbal!
 • Paul Van Itterbeeck

  4 weken geleden
  Blijkbaar is de KBVB een rechtsstaat binnen een rechtsstaat. Wetten gelden voor iedereen en het is niet aan de KBVB om te bepalen wat kan of niet kan. Tijd dat onze regering dit stopt en handelt in overeenstemming met de regels die ze zelf oplegt, en dit zonder uitzonderingen.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"