Siebe Schrijvers, hier op het oefencentrum van Club.
Volledig scherm
Siebe Schrijvers, hier op het oefencentrum van Club. © Photo News

Opvallende transfer: OH Leuven plukt Siebe Schrijvers weg bij Club Brugge

Belgisch voetbalDe deal is rond. Siebe Schrijvers trekt per direct naar OH Leuven. De 24-jarige Limburger komt voor een recordbedrag over van Club Brugge

45 reacties

 • eric de baene

  2 weken geleden
  Goeie speler maar heeft het niet bewezen dat hij bij club het niveau aankon helaas ! Hopelijk goeie en beter voetbal voor hem bij Leuven !
 • marc maene

  1 maand geleden
  was voor Club te licht,in zijn eigen belang is dut het beste wat hem kon overkomen en ook voor Club als de transfersom meevalt
 • stefaan thielemans

  1 maand geleden
  Siebe is een sierlijke voetballer met een flinke dosis grinta. Deze transfer leert 2 zaken: OHL is echt bezig met zich te versterken! Hun eigenaar spreekt geen loze woorden. De kern van Club is qualitatief zo sterk dat een speler als Schrijvers er wel zijn plaats heeft, maar geen aanspraak kan maken op een basisplaats. Zou Club zich dan toch verder aan het ontwikkelen zijn tot een club die een plaatsje heeft in Europa?
 • Noel DE BRUYCKERE

  1 maand geleden
  Amai Leuven wil ook een topploeg worden.volgend jaar 12 topploegen .dat wordt leuk.
 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  Nooit een echte kans bij Club gehad, zeggen er velen. Ze dwalen. Door de mand gevallen na vele vele kansen, dat wel. Siebe raakte nog nauwelijks bij de selectie nadat hij in verschillende invalbeurten niet thuis gaf. Het is niet omdat je eens, EENS, een knappe goal maakte en een toffe jongen bent dat je verdient bij Club in het fanion elftal te staan. Overbodig geworden en dus weg. Topvoetbal is geen koffiekransje.
 1. De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid
  Play

  De beste reddingen van Thibaut Courtois bij Real Madrid

 2. Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"
  Play

  Tiger Woods in laatste interview voor crash: "Hoop er op de Masters bij te zijn"