Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
1
EINDE
0
KAA Gent GNT
 • 90' Goal Bryan Heynen

Opnieuw in slotfase: Bryan Heynen kopt Racing Genk in 90ste minuut voorbij AA Gent

Jupiler Pro LeagueHet venijn zat hem weer in de staart bij Racing Genk. Net als vorige week op Union (1-2) sloegen de Limburgers tegen AA Gent in de absolute slotfase toe. Aanvoerder Bryan Heynen kopte op een vrije trap van Mike Trésor de 1-0 binnen.

14 reacties

 • Peter Kneepkens

  4 maanden geleden
  Volgens hein moesten zij altijd winnen ? Hun keeper was man van de match .. zegt genoeg denk ik
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Waar ligt het deze week aan Hein?
 • peter Vanormelingen

  4 maanden geleden
  Al goed dat een kind die een paar keer mag meedoen bij de nr 10 uit onze competitie geselecteerd wordt voor de rode duivels .
 • Robin Van Broekhoven

  4 maanden geleden
  Ja Nicole een match duurt 90 minuten he
 • Nicole Bogaerts

  4 maanden geleden
  Of hoe meeval of pech een wedstrijd kunnen bepalen en bijgevolg ook de stand in de competitie !
 1. Fris en enthousiast voetballend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals
  Jupiler Pro League
  4

  Fris en enthousi­ast voetbal­lend Westerlo zet KV Mechelen vlot opzij: Kyan Vaesen de held met twee goals

  Na drie duels op rij zonder overwinning heeft KVC Westerlo zaterdagmiddag in eigen stadion weer aangeknoopt met een overtuigende 2-0-zege tegen KVC Mechelen. De Kemphanen leggen zo de druk weer wat meer bij de achtervolgers in de strijd om Play-Off 2. Een gehavend Mechelen pakte dit seizoen amper vier punten buitenshuis en moet de komende weken dus nog vol aan de bak.
 2. “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxiaans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’
  PREMIUM
  30

  “Het is dat Mignolet nog steeds doelman en geen wielrenner is, of de term Merckxi­aans zou her en der zijn geopperd”: onze chef voetbal brengt hulde aan ‘Simon de Grote’

  “Nooit blonk het goud van de Schoen harder”, zo schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier na de ongeziene triomftocht van Simon Mignolet (34) op de Gouden Schoen. Niemand die de voorbije 68 edities zó overweldigend won en dus kan er niet genoeg met lof gestrooid worden. “‘Big Si’ is vanaf nu ‘Simon De Grote’”, aldus Poissonnier, die ook zag hoe deze 69ste editie er vooral een voor de keepers werd.