Bubucarr Sanneh.
Volledig scherm
PREMIUM
Bubucarr Sanneh. © Photo News

Operatie Afslanking: paars-wit verbreekt contract van Bubacarr Sanneh, de man van 8 (of 0) miljoen

RSC AnderlechtHoe diep is Bubacarr Sanneh (26) gevallen, zeg. Anderlecht betaalde in 2018 nog acht miljoen euro voor de Gambiaan, nu is het blij dat hij zijn contract in onderling overleg wilde verbreken. En hij was (gelukkig) niet de enige die vertrok. Een overzicht van het huiswerk van paars-wit dat - behoudens verrassingen - helemaal af is. 

4 reacties

 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Hoe bezig en doe zo verder van club fan
 • boris paesen

  2 maanden geleden
  Was Bubacarr Sanneh zo slecht of lag het aan de trainer die niet in staat is om zijn spelers volgens een deftig systeem te laten spelen. Het is gemakkelijk om spelers af te breken ten gevolg van je eigen onkunde.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Miskopen en dan nog zulke contracten geven . Gezond verstand ? Één seizoen op proef en dan een vast contract .
 • Erik Veyt

  2 maanden geleden
  Waarom halen ze Matthias Suarez niet terug? Topper, nog steeds
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?