Bubucarr Sanneh.
Volledig scherm
PREMIUM
Bubucarr Sanneh. © Photo News

Operatie Afslanking: paars-wit verbreekt contract van Bubacarr Sanneh, de man van 8 (of 0) miljoen

RSC AnderlechtHoe diep is Bubacarr Sanneh (26) gevallen, zeg. Anderlecht betaalde in 2018 nog acht miljoen euro voor de Gambiaan, nu is het blij dat hij zijn contract in onderling overleg wilde verbreken. En hij was (gelukkig) niet de enige die vertrok. Een overzicht van het huiswerk van paars-wit dat - behoudens verrassingen - helemaal af is. 

4 reacties

 • Dany Herman

  1 jaar geleden
  Hoe bezig en doe zo verder van club fan
 • boris paesen

  1 jaar geleden
  Was Bubacarr Sanneh zo slecht of lag het aan de trainer die niet in staat is om zijn spelers volgens een deftig systeem te laten spelen. Het is gemakkelijk om spelers af te breken ten gevolg van je eigen onkunde.
 • Eric De Baeremaeker

  1 jaar geleden
  Miskopen en dan nog zulke contracten geven . Gezond verstand ? Één seizoen op proef en dan een vast contract .
 • Erik Veyt

  1 jaar geleden
  Waarom halen ze Matthias Suarez niet terug? Topper, nog steeds
 1. Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Real-sterren krijgen voor het eerst elektrische auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois
  Play
  Time-out
  30

  Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Re­al-ster­ren krijgen voor het eerst elektri­sche auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois

  Net voor de WK-break hebben de spelers van Real Madrid nog een leuk cadeautje gekregen. Thibaut Courtois en co ontvingen allemaal een splinternieuwe luxewagen. Geen Audi dit keer - dat merk was bijna 20 jaar de autosponsor van Real -, wél een BMW. En opvallend: alle spelers van de Spaanse topclub rijden voortaan 100 procent elektrisch.