BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Op zijn 17de in de cel en opstootjes op het veld: het brokkenparcours van Ilombé Mboyo

Belgisch voetbalIlombé Mboyo (34) bracht de nacht van zaterdag op zondag in de cel door, nadat hij werd opgepakt wegens geweldpleging tegenover een 26-jarige Franse vrouw. Het is het zoveelste hoofdstuk in het lange brokkenparcours van de spits van AA Gent, ondanks evenveel pogingen om op het rechte pad te geraken.

3 reacties

 • Patrick Souffriau

  4 maanden geleden
  Waarom worden voetballers zo geprezen ze mogen zich alles permitteren ...zwaar straffen waar hen het meeste raakt ...de portemonnee ze verdien toch miljoenen euro's
 • Tamsin Andersen

  4 maanden geleden
  Zo iemand zou gewoon het land moeten uitgezet worden !
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Die zou nooit nog voetbal mogen spelen
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.