Kompany - Schreuder - Vrancken
Volledig scherm
Kompany - Schreuder - Vrancken © Photo News

Op naar een record: nooit méér trainerswissels bij de start van het seizoen

Belgisch voetbalVertrekt Felice Mazzu bij Union, dan beginnen minstens tien (!) eersteklassers straks met een nieuwe coach aan het seizoen. Een evenaring van het trainerscarrousselrecord van 1989.

1 reactie

 • Jan Roegiers

  1 maand geleden
  Anderlecht is in het verleden gebleken dat het een giftige toekomst is. Anderlecht wil het beste van wat andere ploegen hebben, en eens zij het hebben helpen ze het zelf om zeep. Het bewijst als zij het beste hebben zouden de tegenstanders geen kan mogen krijgen.
 1. Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaezebrouck geschorst tegen Standard
  Voetbal
  40

  Football Talk. 17-jarige Stroeykens tekent nieuw contract tot 2024 bij Anderlecht - Vanhaeze­brou­ck geschorst tegen Standard

  Op de officiële aankondiging van Sebastiano Esposito is het nog even wachten bij Anderlecht, maar er is wel nieuws over een andere spits. De 17-jarige Mario Stroeykens heeft zopas zijn contract verlengd op Neerpede, hij tekent een nieuwe verbintenis tot 2024 bij paars-wit. Stroeykens ging zijn laatste contractjaar in en de onderhandelingen over een verlenging waren al een poosje aan de gang. Nu hebben alle partijen een akkoord bereikt. Stroeykens staat bij Anderlecht voor het seizoen van de doorbraak en moet samen met Raman en Esposito knokken voor z’n plek. Stroeykens debuteerde op 21 januari 2021 tegen Eupen onder Vincent Kompany. In totaal speelde hij al 12 wedstrijden voor het eerste elftal van Anderlecht, hij wacht wel nog op zijn eerste doelpunt. (KDZ)