Een van de schetsen van wat het nieuwe stadion van Club Brugge moet worden. Inzet: Joris Ide.
Volledig scherm
Een van de schetsen van wat het nieuwe stadion van Club Brugge moet worden. Inzet: Joris Ide. © Jaspers - Eyers Architecture.

Ook Joris Ide, mede-eigenaar van Anderlecht, tekent verzet aan tegen stadion Club Brugge

Belgisch voetbalEr heeft zich een nieuwe tegenstander aangediend van het geplande stadion van Club Brugge. Na Antwerp-topman Paul Gheysens heeft ook Joris Ide, mede-eigenaar van Anderlecht, verzet aangetekend bij de Raad van State tegen het nieuwe stadion van Club. Dat meldt De Tijd.

71 reacties

  • bob jansens

    5 jaar geleden
    ik hoop dat dat men dat voetbalstadion op een andere locatie bouwt, op een locatie langsheen een bestaande spoorlijn (bv Brugge-Oostende of Brugge-Blankenberge) zodat men makkelijk een stopplaats kan bouwen en de toeschouwers per trein naar het stadion kunnen komen...
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Landbouwgrond kopen om er later goed aan te verdienen als industriegrond. Voorkennis? Best eens laten uitspitten!
  • bob jansens

    5 jaar geleden
    dit probleem is een probleem dat gecreëerd is door de politici, niet door Club Brugge en niet door Bart Verhaegen.
  • Peter Debrouwer

    5 jaar geleden
    Corrupte Gheysens kocht die gronden met voorkennis. Ide tekent verzet aan omdat diezelfde Gheysens hem beloften maakte ! Arme simple Ide.
  • frederick hilderson

    5 jaar geleden
    Tot spijt van wie het benijdt beide heren: ooit was A’lecht de grootste club in België maar die tijd is gepasseerd, kinderachtig om zo te doen nu, waarschijnlijk bang omdat we met een eigen stadion NOG groter, succesvoller zullen worden.
  1. “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschaeren door de ogen van zijn moeder en een kniespecialist
    PREMIUM
    Anderlecht
    11

    “Hij baalt en vloekt”: het drama van Yari Verschae­ren door de ogen van zijn moeder en een kniespecia­list

    Geen kwartfinale van de Conference League, geen EK voor beloften. De wereld van Yari Verschaeren (21) stortte even in toen hij het zware verdict kreeg. Een kruisbandletsel houdt de speler van Anderlecht negen maanden, tot 2024, aan de kant. Moeder Carin en een knie-expert getuigen over de impact en de revalidatie. En nu Verschaeren out is, wat zijn de alternatieven voor Riemer?
  2. Marc Coucke roept Belgische clubs op elkaars stadionplannen te steunen: "Stop aan de jaloezie en onderkruiperij" - "Het is erg voor hem", zegt Gheysens
    Jupiler Pro League

    Marc Coucke roept Belgische clubs op elkaars stadion­plan­nen te steunen: "Stop aan de jaloezie en onderkrui­pe­rij" - "Het is erg voor hem", zegt Gheysens

    Ook huidig KV Oostende-voorzitter en toekomstig Anderlecht-voorzitter Marc Coucke is de malaise in de Belgische stadiondossiers grondig beu en roept de clubs op elkaars stadionplannen te steunen. "Als we nu eens allemaal elkaars nieuwe stadions gunnen en steunen!! Dan gaat het Belgisch voetbal er in totaal op vooruit. Stop aan de jaloezie en onderkruiperij!", schreef Coucke vandaag op Twitter.
  3. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
    HLN Shop

    Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

    De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.