Belga
Volledig scherm
© Belga

Onze watcher ziet voor Union een lastige strijd op twee fronten: “Het basismodel bolt snel en heeft grip, maar de wisselonderdelen haperen”

Jupiler Pro LeagueUnion vliegt maandag niet in een hoerastemming richting Glasgow. Onze analyse na de 3-0-afstraffing op KV Mechelen: het basismodel van Union bolt snel en goed, maar de wisselstukken haperen. Dit Union lijkt nog onvoldoende gewapend voor de strijd op twee fronten.

2 reacties

 • Bart Vermeulen

  2 maanden geleden
  Union dacht vorig jaar kampioen te kunnen spelen, zie nu wat een afgang...
 • Rudy Verschueren

  2 maanden geleden
  En gewoon zeggen dat KV goed was mss...
 1. EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht
  Play
  Voetbal
  26

  EXCLUSIEF. “Mijn zoontje zat schreiend op het vliegtuig”: emotionele Jan Vertonghen vertelt openhartig over bewogen transfer naar Anderlecht

  “Het was de moeilijkste beslissing die ik als voetballer en als mens moest nemen.” In het bovenstaande exclusieve video-interview met Gilles De Bilde laat Jan Vertonghen een zeldzame keer in zijn hart kijken. Want zijn onverwachte transfer van Benfica naar Anderlecht heeft emotioneel heel wat teweeggebracht. De wereld van zijn gezin lag in Lissabon. “Ik ben naar mijn kinderen - die op surfkamp waren - gereden, hen aan tafel gezet en het nieuws gebracht dat het ophoudt. Zoiets doet echt veel pijn.”