Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze watcher ziet dat Dost opnieuw belangrijk is voor Club, maar weet ook: “Club maakt werk van een nieuwe nummer 9"

Club BruggeDe druk was voelbaar. Nadat Union en Antwerp ze eerder op de namiddag nog wat hadden opgevoerd. Maar Club Brugge bezweek niet. Het won nog eens, en daar mocht Club opnieuw Bas Dost dankbaar voor zijn. Maar dat sluit niet uit dat blauw-zwart intensief naar een nieuwe spits zoekt... 

9 reacties

 • Willem Becker

  1 jaar geleden
  Als echte spits en goaltjesdief is Dost een van de beste. Tegenwoordig wil men vaak een meevoetballende spits maar die maken doorgaans minder goals.
 • sonia den tijn

  1 jaar geleden
  @Niels: Balanta is gewoon de beste op de 6 momenteel. Zou ja als schrijvelaar reeds lang moeten door hebben. Brengt evenwicht in de ploeg en is prima in de recuperatie. Dost scoort de goals, maar kan geen bal bijhouden, of een man uitschakelen. Dus goed als je de tegenstander onderdruk kan zetten. In de omschakeling betekent hij weinig of niks. Anders speelde hij nooit voor Club. Logisch dat daar versterking wordt gezocht. Zijn wel niet de goedkoopste spelers op de markt.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Gelukkig maar dat nog niet alle aankopen renderen bij Club. N'Soki gisteren bezig gezien? Hij kan het echt wel maar moet er zijn hoofd bijhouden. Bujanan is ook een topper dus waar is het probleem? Eens Sowah nog gaat renderen zijn we helemaal losgeslagen 😜. Van de 10 transfers zijn er redelijk wat gehuurd. Die nieuwe Deen gaat ook vlammen. Enkel Ottasowie en Maoussa hebben echt niet het niveau van de gekochte aankopen.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Een intikker missen en er eentje scoren, is dat zoveel beter?
 • Rudy Claes

  1 jaar geleden
  Albert@ ... Nederlaag nog niet goed verteerd precies 😉