BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze watcher ziet dat Antwerp kan beginnen bouwen richting volgend seizoen, zonder Priske: “Het is wachten op Van Bommel”

AntwerpBrian Priske kreeg applaus van de Antwerp-fans. Hij nam afscheid van de Great Old met een zege — de club communiceert eerstdaags over zijn toekomst. “Hij zat er relaxed bij”, zag onze Antwerp-watcher Frank Dekeyser. “Bijna opgelucht, zelfs.” Intussen blijft het wachten op Mark van Bommel.

3 reacties

 • rudi swinnen

  1 maand geleden
  Buiten het feit dat Van Bommel zowel bij PSV als bij Wolfsburg zijn contract niet heeft mogen uit doen , heeft hij nog niets op zijn palmares als trainer staan . Dat belooft ...
 • willy staes

  1 maand geleden
  Eens zal de grote baas van Antwerp zijn doel bereiken , het is een strijder die nooit afgeeft .
 • Gert Veer

  1 maand geleden
  Wachten op een nieuwe trainer is een verlengd verblijf in onzekerheid. Wie zal beslissen welke spelers vertrekken of het team komen versterken? Antwerp wordt het nieuwe Anderlecht: veel te veel volk dat iets wil te zeggen hebben en het zijn daarbij niet noodzakelijk kenners van voetbal. Het sportief resultaat laat zich raden.
 1. Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo
  Cercle Brugge

  Cercle Brugge pakt uit met een nieuw logo

  Cercle Brugge lanceerde vandaag zijn nieuw logo. Exact om 12.12 uur, een symbolische verwijzing naar het stamnummer. Na het succesrijke seizoen dat op een tiende plaats werd afgesloten, het beste resultaat sinds de terugkeer in 1A vier jaar geleden, vonden ze bij de Vereniging dat het de hoogste tijd was geworden om de groeiende ambities ook door middel van een doorgedreven rebranding tot uiting te laten komen. Het nieuwe logo is niet enkel ‘future proof’, het moet gelden als een frisse versie van de filosofie van groen-zwart mét het grootste respect voor de 123-jarige geschiedenis.