Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze watcher ziet Anderlecht zowel op als naast het veld goede week beleven: “Champagne! (Maar ook niet overdrijven…)”

RSC AnderlechtOp en naast het veld: Anderlecht wint dezer dagen weer. Het was goed, niet geweldig, maar dit doet hoe dan ook veel deugd. Nu de financiële problemen van de baan lijken te zijn, “moet paars-wit gewoon zien dat het ook sportief keer op keer de norm haalt”, vindt onze watcher.

15 reacties

 • dave hosten

  1 maand geleden
  Grappig die reacties....al vijf jaar wachten op iets en nog grote mond. Club is en blijft Numero Uno...ook komende jaren
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Frankie, het zal champagne zonder bubbels zijn voor jouw ploeg. Kapitaalsverhoging ja, vooral vestzak-broekzak operatie, bij club zijn de inkomsten reeel. En ja, wij bibberen, maar dan vooral als we zien dat zowel boucaut, dierick, visser, laforge, lardot en andere vddriessches penalty’s geven voor jullie duikploeg zoals in vroegere tijden. Club is de grootste en zal de grootste blijven, ondanks alle manipulaties.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Financieel is het al champagne, sportief is het nog maar cava. Maar zéker volgend seizoen wordt het champagne met champagnevoetbal, tiktak en vooral veel technisch mooi voetbal zoals we dat van Anderlecht mogen verwachten. De toekomst oogt mooi voor RSCA.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Echt vermakelijk die reacties van de Brugse supporters. Ze beginnen opeens te beseffen dat het rijk van Club al voorbij is, voor het goed begonnen is. Brugge is een doodgewone ploeg met enkele pseudovedetten die tegen Antwerpen géén bal raakten. Brugge heeft de daling ingezet, Anderlecht de stijging. Het wordt leuk de komende jaren.
 • André Vermaelen

  1 maand geleden
  Mie, hulde de nagel op de kop. De watcher is bij deze ontmaskerd, gewoon een Anderlecht supporter.