Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze watcher ziet Anderlecht zowel op als naast het veld goede week beleven: “Champagne! (Maar ook niet overdrijven…)”

RSC AnderlechtOp en naast het veld: Anderlecht wint dezer dagen weer. Het was goed, niet geweldig, maar dit doet hoe dan ook veel deugd. Nu de financiële problemen van de baan lijken te zijn, “moet paars-wit gewoon zien dat het ook sportief keer op keer de norm haalt”, vindt onze watcher.

15 reacties

 • dave hosten

  1 jaar geleden
  Grappig die reacties....al vijf jaar wachten op iets en nog grote mond. Club is en blijft Numero Uno...ook komende jaren
 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Frankie, het zal champagne zonder bubbels zijn voor jouw ploeg. Kapitaalsverhoging ja, vooral vestzak-broekzak operatie, bij club zijn de inkomsten reeel. En ja, wij bibberen, maar dan vooral als we zien dat zowel boucaut, dierick, visser, laforge, lardot en andere vddriessches penalty’s geven voor jullie duikploeg zoals in vroegere tijden. Club is de grootste en zal de grootste blijven, ondanks alle manipulaties.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Financieel is het al champagne, sportief is het nog maar cava. Maar zéker volgend seizoen wordt het champagne met champagnevoetbal, tiktak en vooral veel technisch mooi voetbal zoals we dat van Anderlecht mogen verwachten. De toekomst oogt mooi voor RSCA.
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Echt vermakelijk die reacties van de Brugse supporters. Ze beginnen opeens te beseffen dat het rijk van Club al voorbij is, voor het goed begonnen is. Brugge is een doodgewone ploeg met enkele pseudovedetten die tegen Antwerpen géén bal raakten. Brugge heeft de daling ingezet, Anderlecht de stijging. Het wordt leuk de komende jaren.
 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  Mie, hulde de nagel op de kop. De watcher is bij deze ontmaskerd, gewoon een Anderlecht supporter.
 1. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
  Spaargids.be

  Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

  Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.
 2. Nieuwe Partnership Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberichten
  Belgisch voetbal
  7

  Nieuwe Partner­ship Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberich­ten

  Vandaag ging op Anderlecht normaal gezien een nieuwe ‘Partnership Manager’ aan de slag, de man die instaat voor de contacten met de commerciële partners van de club. Nadat uitlekte dat de man een notoire Standard-fan is en zich in het verleden laatdunkend uitliet over Anderlecht regende het haatberichten van paars-witte fans. De man heeft nu zelf beslist om af te zien van de job.
 3. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.