Onze Standard-watcher over de malaise bij de Rouches.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Standard-watcher over de malaise bij de Rouches. © Belga

Onze Standard-watcher vraagt zich af wie de Rouches uit het moeras kan trekken: “Het bestuur moet ook in de spiegel kijken”

StandardEen nederlaag tegen STVV bezegelde het lot van Philippe Montanier. Wie trekt dit Standard de Liège uit het moeras? Michel Preud’homme alvast niét. Er lijkt nog één logische kandidaat over te zijn om de nieuwe trainer te worden. “Hoe dan ook zal het er ‘boenk’ op moeten zijn om de rust te laten wederkeren”, weet onze Standard-watcher Frank Dekeyser.

10 reacties

 • Eduard Baekelmans

  3 weken geleden
  MPH was ook al een miscast maar dat durfde niemand zeggen. Bovendien haalde die dan ook nog een glazen spits binnen die niks bijbrengt. Venanzi is de grote schuldige want die loosde Sa Pinto, onze succestrainer!
 • Fabrice Braccio

  3 weken geleden
  Geen tijd voor experimenten. Er zitten maar 8 punten tussen ons en de laatste. De enige goede keuze is Vercauteren. Geen Weilers en Priskes of Wilmotsen. En als Vercauteren te duur is dan Leye.
 • Jean Gobin

  3 weken geleden
  Rednic of Vercauteren al de rest zal buizen ...als Brijs het zo goed doet bij leuven is het omdat Vercauteren daar grote kuis gehouden heeft en een ploeg heeft neergezet ...zeker niet gaan experimeteren met een coach die de competitie niet kent of nog nooit een A ploeg onder zijn hoede had want zou hen zuur opbreken ..8 puntjes van de laatste plaats .
 • Alex Gijssens

  3 weken geleden
  We hadden een goeie trainer; een van de beste ooit : Sa Pinto. Maar de nullen Venanzi en MPH moesten een succestrainer bij het groot huisvuil zetten. Venanzi heeft ons verkocht
 • Roland THIJS

  3 weken geleden
  Venanzi buiten!
 1. Van den Brom blij met nieuwe rechtsachter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten”
  Racing Genk

  Van den Brom blij met nieuwe rechtsach­ter Preciado: “Ambitieuze jongen met specifieke kwalitei­ten”

  John van den Brom gelooft in de kwaliteiten van de 22-jarige rechtsachter Angelo Preciado, die overkomt van het Ecuadoriaanse Independiente del Valle. De Zuid-Amerikaan moet op de rechterflank de opvolger worden van Joakim Maehle. “Angelo is een jonge, gretige, ambitieuze jongen met specifieke kwaliteiten in de manier van spelen zoals wij dat graag zien”, vertelde de Nederlandse Genk-trainer.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!