BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze punten na RC Genk - Club Brugge: véél middelmaat bij blauw-zwart, drie uitblinkers bij de Limburgers

Belgisch voetbalPijnlijke nederlaag voor Club Brugge in Genk. En dat vertaalt zich ook in de punten voor blauw-zwart. Véél middelmaat. Bij Genk krijgen drie spelers een 8 op 10. Ontdek alle punten hieronder.

8 reacties

 • Charly Vanderperre

  1 maand geleden
  Het schip bij brughe is al gezonken ! En diep gevallen ! Dat word nog lachen geblazen !
 • Frank Waeghe

  1 maand geleden
  Sobol ipv Denswill zou al een eerste stap zijn. Vanaken eens aan de kant houden is een tweede stap. Zet die Perez een keer in de basis of Badji. En tover eens een jongere op de pitch.
 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Die hollanders kunnen dan wel heel hard brullen maar met de voeten spreken doen ze dan weer geruisloos en in alle stilte. De Titanic is gisteren snoeihard op een Limburgse ijsberg geknald. Desondanks blijft het Brugs orkest onverstoorbaar verder spelen. De reddingsloepen gaan nog van pas komen over 2 weken.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Als men zo goed als een volledige nieuwe ploeg moet bouwen zoals Racing Genk na kampioen in 2019 en waar nog maar drie basis spelers van overblijven dat dan twee jaar later weer voor de prijzen kan spelen, dan kan men niet anders zeggen het is een goed beleid en een mooie club. 6/6 in de play-offs en de tweede plaats komt korter bij.
 • SABINE VAN DEN BREEN

  1 maand geleden
  Alles ligt weer open.
 1. Anderlecht is er vandaag weer aan begonnen: eerste dag voor Refaelov, wat met jongens als Vlap, Bundu en Zulj?
  Anderlecht

  Anderlecht is er weer aan begonnen: eerste dag voor Refaelov, wat met jongens als Vlap, Bundu en Zulj?

  Anderlecht is vandaag begonnen aan de voorbereiding met fysieke en medische testen. Nieuwkomers Refaelov en Coosemans tekenden present, terwijl Sambi Lokonga (op de radar van Arsenal) nog van vakantie geniet. Jongens als Bundu en Vlap krijgen de komende weken een nieuwe kans, overbodigen als Adzic, Bakkali, Vranjes en Zulj trainden niet mee bij de A-kern. Tussen 5 en 15 juli volgt een stage, normaal gezien in het buitenland. Miazga (Chelsea) blijft in principe niet, RSCA zoekt naar alternatieven.