Lorin Parys wordt de nieuwe CEO van de Pro League.
Volledig scherm
PREMIUM
Lorin Parys wordt de nieuwe CEO van de Pro League. © BELGA

Onze man vindt de aanstelling van Lorin Parys een stap richting geloofwaardigheid: “Hij is veel van wat de Pro League de voorbije jaren niet was”

Belgisch voetbalLorin Parys verlaat de N-VA en wordt de nieuwe CEO van de Pro League. Het voetbal had ook nood aan een profiel als het zijne, vindt onze voetbaljournalist Niels Vleminckx. 

31 reacties

 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Een politieker is nooit geloofwaardig..die vent heeft hoog gevoetbald op 17e verdiep
 • Kristof Breskens

  1 jaar geleden
  Zijn intrede was alvast een lachertje. Hij meende RAFC even te moeten gaan terechtwijzen aangaande ethiek in het voetbal. Dat Overmars niet veroordeeld is , deed even niet terzake. Even meesurfen op de golven van verontwaarding in de georchestreerde heksenjacht.
 • dirk bogaerts

  1 jaar geleden
  Politieker en geloofwaardigheid gaan nooit samen
 • Tim Goris

  1 jaar geleden
  U place en club Brugge. En dan het artikel geloofwaardigheid!
 • Lode goyens

  1 jaar geleden
  Postjes pakken, enkel en alleen voor het geld, zoveel is duidelijk.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. INTERVIEW. Kylian Hazard, sterkhouder bij RWDM: “Eden wou plaatsmaken voor jongeren, dat verdient respect”
  PREMIUM
  9

  INTERVIEW. Kylian Hazard, sterkhou­der bij RWDM: “Eden wou plaatsma­ken voor jongeren, dat verdient respect”

  Eden (32) zit op een zijspoor bij Real en Thorgan (29) komt bij PSV pas terug uit blessure. Dé Hazard in bloedvorm nu is Kylian (27) in de promotiestrijd met RWDM. Interview over zijn voetbalambitie, persoonlijkheid, kookpassie en Eden die stopte als Rode Duivel: “Ik zie Thorgan na zijn actieve carrière wel in het voetbal blijven, hij zou een goede sportief directeur zijn. ”