Een lachende Kompany en Van den Brom.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lachende Kompany en Van den Brom. © PN

Onze man ging op bezoek bij Kompany én Van den Brom: “Dan heb je hard moeten rijden, of niet?”

Jupiler Pro League11.15 uur in Anderlecht, 13.30 uur in Genk. Ondanks de krappe marge bezocht onze journalist Pieter-Jan Calcoen beide persconferenties, om zo als doorgeefluik te fungeren tussen zielsverwanten Vincent Kompany en John van den Brom. Met als resultaat… een dubbelinterview dat er eigenlijk geen was.

0 reacties

 1. Club vangt 4 miljoen euro voor Dennis, die voor 5 jaar tekent bij Watford
  Belgisch voetbal
  13

  Club vangt 4 miljoen euro voor Dennis, die voor 5 jaar tekent bij Watford

  Emmanuel Dennis (23) trekt de deur bij Club Brugge definitief achter zich dicht. En niet voor de eerste de beste competitie. De wispelturige flankaanvaller – het voorbije halfjaar nog uitgeleend aan FC Köln – staat op het punt om naar de Premier League te verhuizen. Meer bepaald naar promovendus Watford FC, waar onze landgenoot Christian Kabasele speelt. Met de deal is een bedrag gemoeid van een slordige 4 miljoen euro.
 2. Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”
  Anderlecht
  33

  Anderlecht ontkent interesse, maar Mbokani is formeel: "Ik praat met de drie grootste clubs van België”

  35 of niet, Dieumerci Mbokani blijft hot. 14 goals vorig seizoen. 24 goals het jaar ervoor. 14 het jaar daarvoor. Stats boven leeftijd. Het maakt hem nog steeds een interessant transfertarget. De aanvaller reageert nu - vanuit Congo - voor het eerst zelf op de geruchten. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt.” Zelf doet hij alvast uitschijnen dat… Anderlecht opnieuw geïnteresseerd is, wat in het Lotto Park ontkend wordt.