.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse scherp voor Club-coach Scott Parker: “Verontrustend wat hij doet”

De 24ste speeldag van de Jupiler Pro League behoort alweer tot het verleden. Onze huisanalist Marc Degryse zag hoe het aanvallend voetbal van leider Genk beloond werd én merkt dat de tijd begint te dringen voor Club-coach Scott Parker. “Club kon tegen Antwerp in balbezit geen kansen creëren. Als je dan zo lang wacht om Nielsen en Yaremchuk te brengen, lijkt het alsof je als trainer tevreden bent. Na zo’n offensieve prestatie vind ik dat verontrustend...”

14 reacties

 • willy van hoof

  2 maanden geleden
  Bij Antwerp moeten dringend af van de orange inbreng,natuurlijk is dat niet makkelijk met een Nederlandse trainer,als we eerlijk zijn wat heeft Ekkelkamp al laten zien wanneer hij opgesteld word,dan Steng die speelt alsof hij alleen staat op het veld en nog te zwijgen over de nieuwe aanwinst met name Kerk.Als Je deze drie vergelijkt met enkele Belgische jongeren die veel betere voetballers zijn o.a De Cuyper(Westerlo)Stef Peeters(Eupen)en nog vele anderen.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Het is gewoon niet te begrijpen dat een team met zoveel klasse en talent zo onder niveau presteert. We moeten dat eerlijk durven toegeven als Club-supporter doch zijn het laatste decennium ook enorm verwend geweest. Dan is het nooit leuk als uw favoriet elftal onder het vertrouwde niveau gaat presteren en dag nu toch al een ganse periode.
 • Harry Vankrinkelen

  2 maanden geleden
  Nog maar eens het bewijs dat ze ergens een trainer gaan halen die op zich nog niets bewezen heeft en die eens vlug alles zal oplossen en dat geld ook voor de trainer van Anderlecht die na de wedstrijd telkens met zalvende woorden probeert te zeggen dat ze goed bezig zijn.
 • Guido van driel

  2 maanden geleden
  Derde rangs trainer waar je niks meer van moet verwachten.
 • Ivan Beelaert

  2 maanden geleden
  Deze ploeg van Club is de zwakste van de laatste 20jaar.Laat ons een bekijken voorin.Lang krijg een 7 ,waarom , efficiëntie heeft hij zeker niet,Buchanan kan geen tegenstrever voorbij en komt nooit in de 16 meter om gevaarlijk te zijn.Sowah AUB zeg .Gelukkig hebben ze MIgnolet .