Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze Genk-watcher over het ontslag van Van den Brom: “Hij gaf zijn spelersgroep soms te veel vrijheden”

Racing GenkRacing Genk maakte vandaag een einde aan de samenwerking met trainer John van den Brom. “Meer nog dan de vormcrisis en de defensieve fouten is het gebrek aan drive en winnaarsmentaliteit één van de redenen voor zijn ontslag”, weet onze clubwatcher Kjell Doms.

14 reacties

 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Achteraf te lezen was Clement een mis-casting en hadden alle andere trainers het juiste en echte Genk profiel. Net zoals De Condé ook het juiste profiel heeft waarschijnlijk. Ja dat van zeer veel bla bla bla. De zelfverklaarde landskampioen.
 • freddy de keyzer

  1 maand geleden
  Goeie trainer, top karakter ! Is het slachtoffer van het geknoei van zijn spelers !
 • Max Illens

  1 maand geleden
  Onterechte ontslag. Het gaat je goed John!!
 • Mieke Ponet

  1 maand geleden
  De Conde haalt na Peter Maes elke keer de trainer met het beste profiel voor Genk, buiten Clement niet zo een goed resultaat zo te zien.
 • Frank V G

  1 maand geleden
  Tja zo kennen we nog een trainer van de nationale ploeg, goede people manager maar geen resultaat coach.
 1. “Het Goud van Onuachu doet de kommer en kwel verzachten”: onze man staat stil bij de Genkse triomf en donderslag bij heldere hemel voor Club
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  27

  “Het Goud van Onuachu doet de kommer en kwel verzachten”: onze man staat stil bij de Genkse triomf en donderslag bij heldere hemel voor Club

  Geen Gouden Schoen voor Club Brugge, wel voor Racing Genk en Paul Onuachu. De ‘natural born killer' wordt nog eens beloond, zo schrijft onze man Niels Poissonnier. “Gouden Schoen nummer drie komt op een welgekomen moment voor Racing Genk. En de extase bij de Limburgers stond vanzelfsprekend in schril contrast met het humeur bij Club.”
 2. Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”
  Play
  Jupiler Pro League
  75

  Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testproto­col”

  Geen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.