Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze Club-watcher dankt de vaccinatiecampagne: “Het kan niet anders dan dat zelfs good old Vormer kippenvel moet hebben gekregen”

Club BruggeHet ene moment swingend, dan weer te gemakzuchtig. Club Brugge versus Beerschot VA was een vermakelijk kijkstuk, met een verrassend slot: de landskampioen die een zucht van opluchting sloeg. Toch was vooral de voltallige terugkeer van het publiek wat onze Club-watcher het meeste bijbleef. “Had Philippe Clement gekund, hij had elkeen vastgepakt. De knuffelaar.”

16 reacties

 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Toch raar dat de brugge supporters constant hier moeten herhalen dat ze de beste zijn. In Luik zegt niemand het, maar elke niet brugge supporter in belgie weet dat ze nog niet aan de hielen v Standard supporters komen. En ben voor duidelijkheid geen rouches, maar naast de waarheid kan je niet kijken/horen.
 • Cindy Borremans

  2 maanden geleden
  Vermakelijk? Slaapverwekkend van min 1 tot einde, net zoals de hele competitie
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Het publiek zoals op Club Brugge vind je nergens in België. Dat heeft ons vorig jaar zonder twijfel punten gekost. Enkel Sclessin komt qua sfeer in de buurt.
 • rik cappelle

  2 maanden geleden
  Ricca verdiende rood, dat zou pas een kippenvelmoment geweest zijn.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Voor de derde maal bestolen door de VAR. Penalty tegen Cercle niet gefloten en gisteren een loepzuivere penalty op CDK niet gefloten en verleden week die simpele rode kaart voor Sobol. Nu we raken dat bestelen van ons gewoon.
 1. De dolle twee minuten in beeld: Onuachu laat twee penalty’s liggen en vraagt aan ploegmaats of hij zich alleen mag gaan verontschuldigen bij fans
  Play
  Racing Genk
  6

  De dolle twee minuten in beeld: Onuachu laat twee penalty’s liggen en vraagt aan ploegmaats of hij zich alleen mag gaan veront­schul­di­gen bij fans

  Paul Onuachu als onverwachte antiheld. Dertien minuten voor tijd ging hij neer in de zestien: penalty. De Nigeriaan zelf achter de bal, maar hij trapte in het midden van de goal - Koffi pareerde. De Charleroi-doelman was een fractie van een seconde te vroeg van z’n lijn (zie video bovenaan). Herkansing voor lange Paul. Onuachu mikte de twee elfmeter een pak beter in de hoek, maar alweer zat Koffi erbij (zie video hieronder). Dit keer met een vinger. Koffi als grote Carolo-held.