Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze Club-watcher dankt de vaccinatiecampagne: “Het kan niet anders dan dat zelfs good old Vormer kippenvel moet hebben gekregen”

Club BruggeHet ene moment swingend, dan weer te gemakzuchtig. Club Brugge versus Beerschot VA was een vermakelijk kijkstuk, met een verrassend slot: de landskampioen die een zucht van opluchting sloeg. Toch was vooral de voltallige terugkeer van het publiek wat onze Club-watcher het meeste bijbleef. “Had Philippe Clement gekund, hij had elkeen vastgepakt. De knuffelaar.”

16 reacties

 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Toch raar dat de brugge supporters constant hier moeten herhalen dat ze de beste zijn. In Luik zegt niemand het, maar elke niet brugge supporter in belgie weet dat ze nog niet aan de hielen v Standard supporters komen. En ben voor duidelijkheid geen rouches, maar naast de waarheid kan je niet kijken/horen.
 • Cindy Borremans

  1 jaar geleden
  Vermakelijk? Slaapverwekkend van min 1 tot einde, net zoals de hele competitie
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Het publiek zoals op Club Brugge vind je nergens in België. Dat heeft ons vorig jaar zonder twijfel punten gekost. Enkel Sclessin komt qua sfeer in de buurt.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Ricca verdiende rood, dat zou pas een kippenvelmoment geweest zijn.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Voor de derde maal bestolen door de VAR. Penalty tegen Cercle niet gefloten en gisteren een loepzuivere penalty op CDK niet gefloten en verleden week die simpele rode kaart voor Sobol. Nu we raken dat bestelen van ons gewoon.