Deniz Undav en Dante Vanzeir.
Volledig scherm
PREMIUM
Deniz Undav en Dante Vanzeir. © BELGA/HLN

Onze Club-watcher blikt vooruit op de clash der stijlen: “Wat kunnen Undav en Vanzeir - Batman en Robin - tegen de onstabiele Club-verdediging?”

Jupiler Pro League“Dit is geen cruciale match”, sprak Club-coach Alfred Schreuder gisteren. Toch staat blauw-zwart bij verlies al 12 (!) punten achter op koploper Union - maak dat maar eens goed, ook al worden de punten straks gehalveerd. Onze Club-watcher Niels Poissonnier blikt vooruit op de topper, die zich aankondigt als een echte clash tussen stijlen. Hij denkt niet dat Schreuder zich zal aanpassen aan de countermachine die Union is. “Hij dweept met balbezit. Naar het voorbeeld van de Manchester City’s van deze wereld.”

8 reacties

 • Elle Devee

  1 jaar geleden
  Als Club supporter denk ik dat Union de verdiende kampioen wordt.
 • Filip Van de Weyer

  1 jaar geleden
  Union kampioen hahahahahahahahahaha Mop,van het jaar . Club is de beste .union al veel geluk gehad . Zondag is het nog 3 punten verschil en binnen 2 weken is Club de nieuwe leider .
 • Bart Beyns

  1 jaar geleden
  Vroeger was het uitkijken naar FCB-Anderlecht, nu is het uitkijken naar de match tegen Union. Eindelijk mooi voetbal tussen de twee beste ploegen van het moment : de snelle counters van Union versus het tiki taka van FCB
 • dirk claeys

  1 jaar geleden
  Een gelijk spel is,te weinig, dus alles of niets, en Union speelt tot de laatste seconde op niveau!
 • Bruno willems

  1 jaar geleden
  Dat die van club maar serieus hun borst nat maken en zeker achteraan of het gaan 12 punten verschil zijn
 1. Procedurefout zorgt ervoor dat stopgezette wedstrijd Charleroi-Mechelen toch wordt herspeeld, Malinwa reageert “verbaasd”. Trekt KVM naar het BAS?
  31

  Procedure­fout zorgt ervoor dat stopgezet­te wedstrijd Charleroi-Mechelen toch wordt herspeeld, Malinwa reageert “verbaasd”. Trekt KVM naar het BAS?

  De match tussen Charleroi-Mechelen, die stopgezet werd door het wangedrag van enkele Charleroi-supporters, wordt dan toch vanaf de eerste minuut herspeeld. Aanvankelijk werd gedacht dat het duel zou uitdraaien op forfaitcijfers in het voordeel van Mechelen, maar daar heeft de Disciplinaire Raad van de Pro League ander over beslist. Charleroi verwees op de zitting naar een procedurefout. Er komt wel degelijk een rematch, maar wel een achter gesloten deuren.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.