Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef voetbal ziet kapitein Vormer opnieuw de beker in de lucht steken, ook als bankzitter: “Wat wordt het, Ruud?”

Club BruggeEén grote openluchtparty. Op de beats van onder meer Tsunami, Animals en natuurlijk Queen. Het was Ibiza op Jan Breydel. Knaldrang als oorzaak, Vormer als aanstoker. Was dit het dan, Ruud? Out with a bang?

9 reacties

 • Jaymie Vlaeminck

  1 maand geleden
  Heerlijke kerel, recht voor de raap, een droom om zo iemand in je ploeg te hebben. Hij heeft ons al heel veel plezier bezorgd. Maar je moet toegeven, een voetbalcarrière eindigt ooit. Voor iedereen. Maar we gaan met dankbaarheid terugdenken aan Ruud.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Met zijn beperkte kwaliteiten heeft Vormer zich bij Brugge goed kunnen verkopen en nog een contractverlenging kunnen bekomen tot zijn 35ste.
 • bob jansens

  1 maand geleden
  Ruud blijft bij Club Brugge, en wordt de volgende vijf jaar de kapitein van Club Next
 • Philippe De Naeyer

  1 maand geleden
  Ibiza op Jan Breydel? Meer het plaatselijke slagerfestival bedoel je waarschijnlijk. Animals, Tsunami en Queen ga je niet horen in Ibiza hoor.
 • bob jansens

  1 maand geleden
  Ruud blijft bij Club Brugge, en wordt de volgende vijf jaar de kapitein va
 1. Club of speler hebben nog niets gehoord, maar weer siert De Ketelaere cover ‘La Gazzetta’: “AC Milan biedt 40 miljoen”
  Club Brugge
  5

  Club of speler hebben nog niets gehoord, maar weer siert De Ketelaere cover ‘La Gazzetta’: “AC Milan biedt 40 miljoen”

  In het groot op de cover van ‘La Gazzetta dello Sport’. Bij Club Brugge is er nog geen bod binnengelopen en ook in de entourage van de voetballer weten ze van niets, maar de roze Italiaanse sportkrant ziet Charles De Ketelaere (21) straks al bij AC Milan. De winnaar van de recentste scudetto zou blauw-zwart willen verleiden met een bod van 40 miljoen.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.