Onze chef voetbal over de topper.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de topper. © Photo News

Onze chef voetbal ziet dat Club even in de touwen hangt na een stevige Genkse rechtse: "Het zal toch niet?”

Belgisch voetbalHola Club! Het zal toch niet waar zijn zeker? Er is nog geen reden tot paniek, maar het valt niet te ontkennen dat blauw-zwart zijn mojo kwijt is. Ze spelen krampachtig, komen nauwelijks aan kansen en het middenveld is gedeeltes in een wedstrijd de controle kwijt. Het licht op oranje. Een frivool Genk maakt het plots interessant.

38 reacties

 • Jan Heem

  2 maanden geleden
  je kan merken dat de terrassen opnieuw open zijn. de cafépraat komt alweer op gang. ik sta liever 5 punten voor dan achter.
 • wim collaert

  2 maanden geleden
  Kato, als je tegen al die ploegen die je opnoemt het slecht doet kan je toch niet de beste ploeg zijn? ...
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Dit is waarom Club Brugge liever tegen Janneke en Mieke speelt dan play-offs. In moneytime laten hun vedetten het steeds afweten.
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Genk verdient de titel, als je in 1 week tijd erin slaagt om 20 punten achterstand om te buigen in 5 punten achterstand ben je een volwaardige kampioen.
 • Kato De Cock

  2 maanden geleden
  Club blijft de beste ploeg momenteel, maar in belangrijke wedstrijden doen ze het nooit goed. Bekerfinale, Kiev, Antwerp, referentiematch tegen Anderlecht en Genk nu... Dat is iets waar Clement werk van moet maken. Ze halen een zeer hoog niveau, maar stijgen nooit boven zich uit als het eens moet.