Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal ziet Anderlecht plots weer niets klaarspelen: “Kompany probeerde vanalles, tot de meest onlogische dingen”

Anderlecht“Als één ploeg verdiende om te winnen, was het Cercle Brugge”, vond onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Anderlecht speelde gisteravond troosteloos 0-0 gelijk tegen de ‘Vereniging’. “Paars-wit was een treurmars.”

14 reacties

 • Géry Mergaerts

  5 maanden geleden
  Onkunde ten top VK...!! Bij een andere club al lang met zen klikken buiten...maar aangezien zijn belangen binnen het amateurclukbe...
 • michel vandewiele

  5 maanden geleden
  Wanneer gaat men eens inzien dat gans de cinema van Kompany geen resultaat oplevert, als het niet gaat stop er dan mee, ze zullen er nog door over kop gaan.
 • Ronny Popelier

  5 maanden geleden
  Is dit niet Cercle dat won tegen Antwerp, of dat minstens één gelijkspel verdiende nadat Visser een zuivere penalty ontnam want Cercle was echt de betere van Clubke. Maar de cadeau van Visser besliste er anders over. Cercle is niet zo zwak als velen denken, staan tevens niet op hun plaats in de rangschikking.
 • lode goyens

  5 maanden geleden
  Tegen de laagst geklasseerde ploegen niet kunnen winnen belooft voor Anderlecht niet veel goeds naar volgende matchen toe.
 • jos jansen

  5 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat zo een trainer nog bij anderlecht is.