Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal ziet Anderlecht plots weer niets klaarspelen: “Kompany probeerde vanalles, tot de meest onlogische dingen”

Anderlecht“Als één ploeg verdiende om te winnen, was het Cercle Brugge”, vond onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Anderlecht speelde gisteravond troosteloos 0-0 gelijk tegen de ‘Vereniging’. “Paars-wit was een treurmars.”

14 reacties

 • Géry Mergaerts

  7 maanden geleden
  Onkunde ten top VK...!! Bij een andere club al lang met zen klikken buiten...maar aangezien zijn belangen binnen het amateurclukbe...
 • michel vandewiele

  7 maanden geleden
  Wanneer gaat men eens inzien dat gans de cinema van Kompany geen resultaat oplevert, als het niet gaat stop er dan mee, ze zullen er nog door over kop gaan.
 • Ronny Popelier

  7 maanden geleden
  Is dit niet Cercle dat won tegen Antwerp, of dat minstens één gelijkspel verdiende nadat Visser een zuivere penalty ontnam want Cercle was echt de betere van Clubke. Maar de cadeau van Visser besliste er anders over. Cercle is niet zo zwak als velen denken, staan tevens niet op hun plaats in de rangschikking.
 • lode goyens

  7 maanden geleden
  Tegen de laagst geklasseerde ploegen niet kunnen winnen belooft voor Anderlecht niet veel goeds naar volgende matchen toe.
 • jos jansen

  7 maanden geleden
  Hoe is het mogelijk dat zo een trainer nog bij anderlecht is.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”
  AA Gent

  Waarom Andrew Hjulsager niet Europees speelt: “Als ze niet spelen, dan is dat omdat ik iedereen aan boord wil houden”

  AA Gent kan tegen Flora Tallinn geen beroep doen op Andrew Hjulsager. De Deen is nog geblesseerd aan de hamstrings, maar ook voor de volgende groepswedstrijden van de Buffalo’s in de Conference League komt hij niet in aanmerking. Hjulsager maakt immers net zoals Malede en Marreh geen deel uit van de Europese selectie van AA Gent. Omdat Gent over onvoldoende Belgen beschikt, moest Hein Vanhaezebrouck keuzes maken.