Anderlecht-AA Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht-AA Gent © Photonews

Onze chef voetbal zag enerverende topper: “De buschauffeur van AA Gent had een gewond dier vervoerd over de E40”

Jupiler Pro LeagueAnderlecht en AA Gent waren niet goed genoeg om te winnen, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert in het Lotto Park. Hein Vanhaezebrouck werd hélemaal gek - ook bij het optreden van de ref. Vincent Kompany acht het dan weer blijkbaar (tactisch?) onmogelijk om Kouamé en Zirkzee in dezelfde ploeg te droppen. “Is hij echt zo slecht op training?” 

11 reacties

 • Sandra Mestdagh

  1 jaar geleden
  Was terug van beide ploegen niet veel te zien…
 • Maria Paeshuyse

  1 jaar geleden
  Praten kan ie wel de Vincent ,daar is alles mee gezegd !!
 • Kurt C.

  1 jaar geleden
  geen van beide kan het wat wil je dan zien? Voetbal? ze kunnen niet altijd geluk hebben hé!
 • marc castermans

  1 jaar geleden
  Wanneer je zo traag speelt, zo weinig dreiging uitstraalt en geen kans bij mekaar knutselt in gans de eerste helft dan heeft dat maar één antwoord, de coach. Kompany kan zijn ploeg geen grinta bijbrengen en steekt ze in een strak keurslijf waar niemand nog initïatief durft nemen. Laat die gasten toch eens vrij spelen dit is ManCity niet.
 • Jacques Hillaert

  1 jaar geleden
  In jullie krant geef je Murillo een 6 en Harwood een 5 , wie geeft die score eigenlijk , Murillo verdiende nog geen 3 en Harwood is een heel sterke speler, een persoonlijkheid , van Murillo kan je dit niet zeggen, slecht verdedigen, nooit iemand juist aanspelen, loopt te voetballen als in de tuin, neen, voor mij DE zwakke schakel