Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze chef voetbal vraagt zich af wanneer ‘Théo’ weer opstaat: “Dit Genk kan niet concurreren met Club zonder een goeie Bongonda”

Jupiler Pro LeagueRacing Genk speelde opnieuw meer dan zeventig minuten met een mannetje minder. En nóg had het kunnen winnen. Bongonda miste een penalty. Genk speelt zondag op Club zijn laatste titeltroeven uit. AA Gent blijft ontgoochelen.

10 reacties

 • Roger Van Houdt

  1 maand geleden
  VDB kan het niet, laat Olivieri het seizoen afmaken, dan hebben wij misschien nog een kans om de laatste 4 te halen.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Veel kritiek op Genk maar bekijk nu toch eens de wedstrijd na 12 minuten met 10 man en Gent kon nog niet winnen, Genk moest naar een 4/4/1 en de één moet dan heel veel vuile meter maken en eerlijk dat kan Onuachu niet. Het probleem zit hem bij de verdediging ze kunnen nooit de nul houden en een speler als Kouassi speelt een reuze wedstrijd tegen Kortrijk en verdwijnt dan gewoon naar de bank Brom heeft de spelers maar kan hij ze plaatsen dat is de vraag.
 • Johan Hendrickx

  1 maand geleden
  Volledig akkoord met Tim Mulleners. Velen zijn hem al voorafgegaan en velen zullen nog volgen. En als ze dan hun transfertje krijgen komen ze binnen de 2 jaren terug ..
 • Ben Berden

  1 maand geleden
  We zullen zondag zien of de “chef voetbal” het bij het rechte eind heeft!
 • mundone francisca

  1 maand geleden
  De trainer met zijn hele staf hebben ook flink geblunderd want de wissel met onuoachu was niet nodig geweest.Hij is de enige die een bal kan bijhouden en goed koppen.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal