Photo News/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News/HLN

Onze chef voetbal vraagt zich af hoe nerveus Club nú wordt: “Genk zal op zijn minst een mooie vice-kampioen zijn. Maar zit er niet meer in?”

Jupiler Pro LeagueDat dekselse Racing Genk speelt mindgames met Club Brugge. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag vanavond hoe Genk niet onverdiend won op Anderlecht en zo Club met de rug tegen de muur zet. Bij verlies tegen Antwerp hebben immers ook de Genkies plots de titel in eigen handen. Hoe zotjes zou dát niet zijn?

37 reacties

 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Het waren indertijd Club Brugge en AA Gent die voorstander waren van deze competitieformule. Om de hegemonie van Anderlecht te doorbreken ontwierpen ze de formule om de punten van de reguliere competitie te halveren. Nu het in het nadeel is van Club Brugge staan zij nu het luidst te roepen om deze play-offs af te schaffen. De huidige formule met 4 ploegen vind ik juist interessanter omdat alle 4 ploegen nog een kans maken om landskampioen te worden.
 • Dirk Peeters

  1 maand geleden
  Iedereen gaat er precies al van uit dat Brugge kampioen wordt. Met alle respect voor Antwerp, maar tegen Anderlecht spelen is toch van een ander niveau. Misschien bepaald de laatste match wel alles. Forza Racing :-)
 • bartholomeus jaspers

  1 maand geleden
  @ Sven : volledig mee eens, Genk heeft ze ook niet allemaal gespeeld he. Wat zal VDBtje nu doen, als zij niet winnen hoeven wij niet meer te spelen.
 • Franky Vanhercke

  1 maand geleden
  Behoud van play-offs met behoud van de behaalde punten is het enigste eerlijke wat er kunnen doen! Nu word de eerste heel zwaar bestolen ipv beloond bah
 • achille bogaert

  1 maand geleden
  Het probleem bij FCB is dat ze uit de flow zijn wat iedere ploeg meemaakt en normaal heb je dan de 12 "man die op Brugge uitzonderlijk goed zijn, en zeg nu zelf waar ergens op de wereld halveren ze de punten van met voorsprong de beste ploeg van het land.