Onze chef voetbal kijkt uit naar de topper tussen Club Brugge en Racing Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal kijkt uit naar de topper tussen Club Brugge en Racing Genk. © BELGA

Onze chef voetbal hoopt op Genks weerwerk op Jan Breydel: “Met een race met één wagen die steeds ver voorligt, is ons voetbal niet gebaat”

Jupiler Pro LeagueVandaag kijken met Club Brugge en Racing Genk de nummers één en twee van de Belgische hoogste klasse elkaar in de ogen. Dat is niet enkel de waardeverhouding op de grasmat, maar ook naast het veld, stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Hopen op Genks weerwerk, dus. En dat blijft nog wel even zo. “Tót Anderlecht uit de doden is opgestaan, tót Antwerp niet meer afhankelijk is van het aura en het adressenboekje van Luciano D’Onofrio, tót AA Gent weet waar het met de hele club naartoe wil.”

22 reacties

 • Polutnik Ronald

  1 maand geleden
  Als die man met de grote mond terug meespeelt , zal Brugge ten onder gaan tegen Genk. Want volgens zijn vader ligt hij nergens van wakker , dat noem ik dan marginaliteit en niets anders .
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  @Ken: en hoe zou dat komen dat er maar één Club is die dominieert? Heel simpel: dat ploegske uit brussel kan de arbiters nu moeilijker omkopen, zoals hun 30 gekochte titels! Club Brugge heeft de trouwste aanhang, meeste supporters en nu werkt heel belgië tegen Club 's hun nieuwe stadion omdat ze heel goed weten wat dit teweeg zal brengen: ONGENAAKBAAR!
 • ignace lambert

  1 maand geleden
  dat is nu éénmaal de wet van de sterkste. het is toch niet verboden om een sterke ploeg te maken. Het is klaar en duidelijk dat we nood hebben aan een hogere competitie zoals Nederland en Belgie samen.
 • rik cappelle

  1 maand geleden
  Georges zouden ze het aandurven om de VAR te vragen, om zoals 2 jaar terug, Genk aan de titel te helpen gewoon om de snelheid waarmee Club van zijn tegenstanders wegsnelde een halt toe te roepen om alzo de voorsprong te minimaliseren ?
 • Ken Delespierre

  1 maand geleden
  Wat een gezever.. Het Belgisch voetbal wordt al zijn gehele bestaan gedomineerd door 1 ploeg! Maar het is uiteraard niet meer de ploeg uit Brussel, zou daar het schoentje wringen bij mr Keygnaert?
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"