Didier Lamkel Zé scoorde twee keer.
Volledig scherm
PREMIUM
Didier Lamkel Zé scoorde twee keer. © Belga

Onze Antwerp-watcher over Lamkel Zé: “No way dat Vercauteren hem laat gaan”

AntwerpZe gaan hem houden. Maandag sluit de wintermercato haar deuren, maar het zou ons verbazen mocht Antwerp Didier Lamkel Zé nog van de hand doen. Met twee doelpunten - waaronder een absolute wereldgoal - bezorgde hij Antwerp een nieuwe driepunter. Frank Vercauteren stelt z’n veto, toch?

17 reacties

 • eric de baene

  1 jaar geleden
  Tuurlijk niet ..ze gaan beiden mogen vertrekken van het bestuur als die toch iets van voetbal kennen ! Want sinds Leko weg is trekt het op niets meer anti-voetbal !
 • Patrick Van Puyenbroeck

  1 jaar geleden
  Trainer buiten is een betere optie, wat heeft die feitelijk al bewezen, overal reeds uitgeschakeld en het gaat nog erger worden. Speelt met een ploeg bestaande uit alleen verdedigers, aanvallers zitten de hele match op de bank en durft dan nog zeggen dat hij lichtpuntjes heeft gezien, volgens mij zit het Antwerpbestuur zonder electriciteit en zijn ze blij dat Vercauteren toch ergens lichtjes heeft gevonden. Een schande tegenover de vele supporters.
 • Dominique ROSIER

  1 jaar geleden
  Ze houden hem niet-,maandag is hij weg.
 • Frouke Denayer

  1 jaar geleden
  In zijn ééntje zorgt hij wel voor 6 belangrijke punten in de race voor playoff 1 En dit op een moment dat Antwerp er niets meer van bakte. Vercouteren
 • Willy Scholaart

  1 jaar geleden
  Een wereldgoal is altijd voor 99% een geluksgoal het zal op 100 keren misschien 1 maal lukken en als ge op basis daarvan een speler die door meer dan de helft van zijn ploegmaten en duizenden supporters niet meer gewild is wilt houden dan zijt ge zeker niet goed bezig, het is nu terug wachten op zijn volgende uitschuiver en die zal zeker niet lang uitblijven.