Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onuachu heeft opnieuw rust gevonden na gemiste transfer: “Ik was mezelf niet meer. Ik was ‘pissed’”

Racing GenkVoorlopig geen transfer, wel een verbeterd contract. Met acht goals in elf matchen gaat Paul Onuachu (27) gewoon door op het elan van zijn monsterseizoen. “No Lazy days, dat is mijn motto.”

6 reacties

 • Frederik Buntinx

  1 jaar geleden
  Bijna allemaal grote blijvers die negatief commentaar geven! Stik jaloers dat ze hem zelf niet in hun favoriete ploeg hebben zeker !
 • Johan Swinnen

  1 jaar geleden
  Te licht voor de toppers , de betere ploegen in Europa weten dit
 • Tony Salta

  1 jaar geleden
  Ik denk dat er veel van kunnen van dromen om zo een speler in hun ploeg te hebben.
 • Kristof Van Impe

  1 jaar geleden
  met de staart tussen de benen terug gewoon aansluiten bij Genk
 • Jean DE BRUYNE

  1 jaar geleden
  Is België he geen grote competitie in Engeland mag ie licht aandoen op tribunes
 1. INTERVIEW. "Toen KV Mechelen belde, zei ik tegen m’n vrouw: ‘Schat, volgende week ga ik ergens anders aan de slag’”: Tim Matthys over Anderlecht en Malinwa
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  5

  INTERVIEW. "Toen KV Mechelen belde, zei ik tegen m’n vrouw: ‘Schat, volgende week ga ik ergens anders aan de slag’”: Tim Matthys over Anderlecht en Malinwa

  “Elke keuze die ik gemaakt heb, is ook in functie van mijn zoontje.” Tim Matthys (39) - sportief directeur van KV Mechelen - spreekt openhartig over de afgelopen jaren. Over de genetische afwijking van Julot, zijn band met Kompany en zijn terugkeer naar Malinwa: “Hier voel ik me wél als een vis in het water.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.