Onstuimige avond Achter de Kazerne: Standard-fans gooien tennisballen op veld en belagen spelers

5 reacties

 • Harry Boeckxstaens

  2 maanden geleden
  Het verbaast me dat deze nooit eerder geziene beïnvloeding van het wedstrijdverloop zo weinig weerklank krijgt. Rookbommen mogen dan al verwacht worden, ze zijn verboden. Tennisballen op het veld zijn geen ludiek protest, maar verstoren het ritme van de march. Dat spelers afgedreigd worden voor ze een tweede helft gaan spelen, kan toch niet onbestraft blijven door de KBVB? Als hierop geen sanctie volgt voor de club, is het hek van de dam.
 • Dirk Peeters

  2 maanden geleden
  Waar blijft het stadionverbod voor de supporters die op het veld komen? Nergens want dat is nu eenmaal zo bij sommige ploegen
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Voetbal een feest ...🙄...? Helaas voor sommigen niet ...! Zwaar straffen de club en die slechte fans jarenlang veldverbod !
 • domien deschutter

  2 maanden geleden
  Goeie supportes van kvm, maar ook standard heeft reputatie
 • Geert Malfait

  2 maanden geleden
  Wat is voetbal mooi
 1. Yves Vanderhaeghe een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijkheid”
  Play
  Cercle Brugge
  25

  Yves Vanderhaeg­he een dag na de mokerslag: “Ik ben een man. Ik vraag niet om compassie, wel eerlijk­heid”

  Voor het qua timing meest verrassende trainersontslag van het seizoen tekende Cercle Brugge gisteren. Exit Yves Vanderhaeghe, net na een deugddoende 3-1-zege tegen KV Mechelen. Groot was de verbazing op zondag bij de coach en ook een dag later blijft het onbegrip groot. “Hier haalt Cercle zich erg veel druk mee op de hals”, zo schat Vanderhaeghe het in bij JOE.
 2. Niet te stoppen: deze zomeraanwinsten scoren goed in de Gouden 11
  Gouden 11

  Niet te stoppen: deze zomeraan­win­sten scoren goed in de Gouden 11

  Na vijftien speeldagen in de Jupiler Pro League staat Union nog steeds autoritair op kop. Ook KV Mechelen is goed aan het seizoen begonnen. De troepen van Wouter Vrancken staan knap vierde in de klassering. Onder meer spits Hugo Cuypers gooit hoge ogen. Hij scoorde al vijf keer en gaf ook al zes assists. Welke zomeraanwinsten waren eveneens een schot in de roos en scoorden al veel punten in de Gouden 11? Een overzicht.