BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Oudgedienden nemen Club bij de hand, al “blijft er één in het sukkelstraatje” - “Pijnlijke invalbeurt" voor schlemiel bij Genk

Belgisch voetbalHet zag er lange tijd niet goed uit, maar Club Brugge heeft op bezoek bij Racing Genk een bijzonder deugddoende zege geboekt. Ignace Van Der Brempt viel met een domme tweede gele kaart uit de toon, terwijl de oudgedienden blauw-zwart bij de hand namen. Bij Genk één grote uitblinker - “jammer dat de rest niet wat vaker op zijn niveau is”. Ontdek hieronder onze punten.

13 reacties

 • Frank Staelens

  6 maanden geleden
  Hopelijk beseft Clement nu eindelijk hoe belangrijk dat Ruud op en naast het veld is binnen zijn team. Afspraken met hem en bestuur doen daar weinig roe/ Ruud werd vernederd en sluit opnieuw de rangen met iederen binnen de club. Hij heeft mee het vel gered van Clement/ Daar mag Clement eens over nadenken. Het bestuur zal dat ook wel beseffen, want ook de bijna extra miljoenen € via de derde plaats zijn quasi weg door zijn schuld.
 • nico baelde

  6 maanden geleden
  Heel correcte analyse van Albert Buysse. Blijkbaar haalt het bestuur liever 8 spelers binnen in de hoop dat er 1 of 2 doorbreken dan 2 of 3 certitudes die misschien wat meer kosten. Alhoewel, die nsoki en sowah kosten veel te veel.
 • Gilbert Vermeersch

  6 maanden geleden
  Een kapitein in voetbal is de schakel tussen bestuur, coach en zijn opstelling en tactiek op het plein. Deze schlemiel verdiend dan ook ver boven het miljoen per jaar. Bovendien is hij in de match niet meer de drager en voorbeeld van de ploeg, over het ganse terrein, zoals vorige seizoenen.
 • André Christiaens

  6 maanden geleden
  Waarom heeft Sobol een GSM op zijn rug steken? dat heeft toch iedereen gezien dat Noa Lang hem er terug insteekt. Wie of wat zijn die personen binnen een club die spelers gaan beoordelen voor zij aangekocht worden, ik denk dat men veel oogkleppen op heeft en het gewoon over geld verdelen gaat, neem die speler dan krijg je een beloning.Toch minsten een team van 5 personen die gezamenlijk een kandidaat speler gaan beoordelen, dan haal je de beste binnen.
 • Elle Devee

  6 maanden geleden
  De kapitein moet altijd aan het roer staan.