Teleurstelling op de gezichten van de Club Brugge-spelers.
Volledig scherm
PREMIUM
Teleurstelling op de gezichten van de Club Brugge-spelers. © BELGA

ONS RAPPORT. Op een enkeling na bijna iedereen gebuisd bij Club, absolute uitblinker bij AA Gent met 9 op 10

Jupiler Pro LeagueClub Brugge kreeg een flink pak slaag van AA Gent in de Ghelamco Arena. De vele buizen op het rapport van blauw-zwart zijn dan ook niet echt verrassing, al haalden enkele Bruggelingen wel nipt een voldoende. Bij de Buffalo’s noteren we dan weer heel wat zevens en achten, en één absolute uitblinker met een negen. 

31 reacties

 • nico baelde

  11 maanden geleden
  Vormer, Vanaken, Mata, Mechele duidelijk uit vorm. Verdediging was 1 grote zeef. Dost moest vanaf minuut 1 in de ploeg staan, hij is misschien uit vorm maar blijft een topspits die verdediging tegenstander aan de praat houdt. Het probleem bij club is dat er teveel zelfde soort spelers zijn en dat de verdediging veel te traag is. Hopelijks gewoon een accident de parcours?
 • John De roo

  11 maanden geleden
  Als het bestuur nu wakker schiet en op zijn minst 2 en eigenlijk liefst 3 directe inzetbare meerwaarden haalt achterin dan kan deze nederlaag misschien het beste zijn wat club kon overkomen. En geen twijfelaars, koopjes ,bankzitters , niet fitte , spelers die nog moeten bevestigen etc...maar spelers met een status CL waardig ...en ja die kosten meer
 • Felix Strackx

  11 maanden geleden
  Het zal beteren met hun nieuwe aankoop van 9 miljoen. Woeha!
 • Johan Planckaert

  11 maanden geleden
  clement op zn plaats gezet, geen enkele speler van club is waard in de nationale ploeg te spelen, dat is nu wel duidelijk, en ook waarom Lang bij ajax te licht bevonden is.
 • pascal de haes

  11 maanden geleden
  Van mij krijgt vanaken een 1 heeft gescoord maar dan is alles gezegd eerste 25 'heeft die geen bal geraakt.... Zijn beste acties zijn zagen tegen de scheidsrechter
 1. Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”

  KV Kortrijk wist vooraf dat het lastig ging worden tegen een stug Sint-Truiden. De Truienaars verloren in de competitie niet meer sinds 28 januari. In het Guldensporenstadion breidden ze hun ongeslagen reeks verder uit. Bij de West-Vlamingen stond - ondanks een nakende transfer - Faïz Selemani aan de aftrap. De Comorees speelde een degelijke partij.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 3. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.