BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. “Hier is mentaal oplapwerk nodig”: drie gebuisden bij Anderlecht, grote uitblinker bij Genk zet z'n WK-selectie in de verf

Jupiler Pro LeagueOok Anderlecht heeft competitieleider Racing Genk niet kunnen afstoppen. In het Lotto Park werd het 0-2. Paars-wit onderging de wet van de sterkste en bekocht dat met drie buizen op het rapport, terwijl bij Genk één man uitblonk. Ontdek hieronder alle punten.

4 reacties

 • ETIENNE LOGIST

  2 maanden geleden
  Een 6 voor Debast? Als je bij de 0-1 je als verdediger je centraal voor de goal laat ringeloren door je rechtstreekse tegenspeler ben je sowieso gebuisd
 • Eddy Heylen

  2 maanden geleden
  Met een 2 pk kan je geen formule 1 wedstrijd winnen.
 • Floris Roberto

  2 maanden geleden
  Uitblinker El Khannouss. 9/10 en de andere spelers van Genk 8/10. DeBast niet meer dan 5/10
 • Germain De Block

  2 maanden geleden
  Internationaal debast,een lachertje,gezien martinez?
 1. Achter de schermen bij de Gouden Schoen: “Mocht Michael Jackson er geweest zijn, dan had hij Marc Degryse gevraagd om mee op tournee te gaan”
  PREMIUM

  Achter de schermen bij de Gouden Schoen: “Mocht Michael Jackson er geweest zijn, dan had hij Marc Degryse gevraagd om mee op tournee te gaan”

  Het prestige van de Gouden Schoen steeg enorm met de tv-show: voetbaliconen en topartiesten kleurden het gala, de emoties van winnaars en verliezers laaiden hoog op. Legio zijn de straffe verhalen achter de schermen. Zoals Lorenzo Staelens die niet wou komen maar door Luk Alloo per helikopter toch werd overhaald. De streken van internationale diva Mariah Carey. Het optreden van wijlen Pelé. En welke ex-prof was eigenlijk de beste danser op de afterparty? Bevoorrechte getuigen blikken terug op opvallende anekdotes.