Toyokowa heeft net gescoord in Eupen - Moeskroen.
Volledig scherm
Toyokowa heeft net gescoord in Eupen - Moeskroen. © BELGA

Onderzoek naar wedstrijdvervalsing: bond ondervraagt ook spelers Eupen en Moeskroen

Operatie Propere HandenDe onderzoekscommissie van de voetbalbond blijft graven in haar onderzoek naar wedstrijdvervalsing. Volgende week zal ze de spelers ondervragen die tijdens Eupen-Moeskroen (4-0) van 11 maart vorig jaar op het wedstrijdblad stonden.

5 reacties

 • Roger Coremans

  2 jaar geleden
  Vorig seizoen in de wedstrijd Eupen-Mechelen was de eindstand 4-1 en scoorde Eupen toch ook 3x in 10 minuten dus gaat men die match dan ook onderzoeken?
 • francois van thielen

  2 jaar geleden
  wat is een resultaat van een ondervraging:ik stampte naast de goal omdat mijn schoonmoeder daar stond en enzoverder ,een aangename tijdsbesteding,enkel telefoons-afspraken of speciale aankopen enz. kunnen misschien ,voor iemand zonder advocaat ,een onder bedenking geven ,ik herinner nog duidelijk beelden van kortrijk-moeskroen ,van vroeger,maar zoiets strafbaar maken met beelden is niet mogelijk
 • Polutnik Ronald

  2 jaar geleden
  Al die onderzoeken naar fraude omkoping of wedstrijdvervalsingen zal niets opbrengen , en zal zoals altijd in de doofpot belanden . Zie maar naar alle zaken van de voetbalwereld , ze zijn allemaal al verdwenen of gesloten .
 • smits michel

  2 jaar geleden
  Ze zijn in mijn ogen allebei schuldig eupen meer als mechelen want heel het seizoen kunnen ze bijna niet meer scoren dan 1 doelpunt en dan in eens de laatste match in eens 4 wat klopt er niet ik denk gewoon dat ze heel het voetbal eens moeten nakijken te beginnen bij moeskroen want die krijgen ook elk jaar hun licentie op de valreep
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  Deze twee genoemde Waalse ploegen zijn een doorn in het oog van vele Vlaamse ploegen maar toch : Eupen en Moucron hebben propere handen hetgeen men niet van Mechelen en W.B. kan beweren. Eupen met zijn Quatarese sponsors zou zich fiancieel veel betere spelers kunnen permiteren maar houden het vooral bij het opleiden van jonge gasten. Hoed af daarvoor !
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari