Faïz Selemani.
Volledig scherm
Faïz Selemani. © BELGA

Ondertussen mag Selemani nog altijd niet spelen voor KV Kortrijk: “Die jongen wordt moedeloos”

Belgisch voetbalFaïz Selemani laat zijn kopje hangen. De linkerflankspeler krijgt het lastig om elke dag opnieuw te trainen bij KV Kortrijk maar nooit een wedstrijd te mogen spelen. Ook vanavond niet bij de komst van Eupen. “Dat kun je niet volhouden”, constateert zijn coach Yves Vanderhaeghe. “Die jongen wordt moedeloos.”

2 reacties

 • PHILIPPE LEEMANS

  2 jaar geleden
  laat hem maar heel het seizoen nadenken
 • Dany Lesage

  2 jaar geleden
  Wat voor Antwerp kon met de Sart kan niet voor KVKmet Solemani... Andere reglementen voor de dikke nekkenstad??
 1. Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel
  Rode Duivels
  3

  Aan het logement zal het niet liggen: Duivels verblijven in Sint-Petersburg in poepchique hotel

  ‘t Is eens iets anders dan het Martin’s Red Hotel in Tubeke. De Rode Duivels, die elk moment voet aan grond kunnen zetten in Rusland, verblijven in Sint-Petersburg in een poepchique en historisch hotel. Het Astoria Hotel werd gebouwd in 1910 en ontving volgens de overlevering al een pak wereldleiders en -sterren. Grote namen als Vladimir Putin, Margaret Thatcher, George W. Bush, Jacques Chirac, Madonna en Jack Nicholson brachten er de nacht door.
 2. Onze man ging luisteren naar “hij die kraantjeswater in een Brunello di Montalcino van 2010 kan veranderen” (en had daar allerminst spijt van)
  PREMIUM
  Rode Duivels
  1

  Onze man ging luisteren naar “hij die kraantjes­wa­ter in een Brunello di Montalcino van 2010 kan veranderen” (en had daar allerminst spijt van)

  Een nieuwe EK-dag loopt stilaan op z’n einde voor de Rode Duivels. Onze watcher Niels Poissonnier trok vandaag naar het Proximus Basecamp in Tubize om er te luisteren naar wat Kevin De Bruyne te zeggen had na z’n gewéldige invalbeurt in Kopenhagen. “Minder dan tien dagen voor hij 30 wordt, is De Bruyne een oase van rust.”