Ondanks ravage op Bosuil kan topper tegen Club gewoon doorgaan

AntwerpDe topper tussen Antwerp en Club Brugge op de Bosuil kan morgen gewoon doorgaan. De bevoegde controle-instantie gaf de ‘Great Old' een positief advies, nadat storm Aurore tijdens de nacht van woensdag op donderdag voor een ravage had gezorgd in het stadion. 

42 reacties

 • Danny De Graeve

  1 jaar geleden
  Beter eerst eens afvragen hoe dat komt?
 • Ronald Dierckx

  1 jaar geleden
  De 'bouwspecialisten' gaan het weer eens uitleggen
 • Sofie Sliggers

  1 jaar geleden
  Tegen stormwind is een metalen golfplaat, waar de wind aan de onderkant vrij spel heeft, niet op gewassen.
 • Serge Dockx

  1 jaar geleden
  Geen probleem, zondag spelen we de andere pannen van het dak COYR
 • BART VAN DESSEL

  1 jaar geleden
  Gelukkig niemand gewond... al de rest is bijzaak...
 1. KIJK. ‘Papy’ Michel Preud’homme over kleinzoontje Céril: “Je wil niet weten hoeveel schrik ik had toen ik hem in mijn handen had”
  Play
  4

  KIJK. ‘Papy’ Michel Preud’homme over kleinzoon­tje Céril: “Je wil niet weten hoeveel schrik ik had toen ik hem in mijn handen had”

  In aanloop naar de Gouden Schoen 2022, die komende woensdag wordt uitgereikt, ging Marc Degryse op bezoek bij Michel Preud’homme in Tenerife. Naast voetbal ging het ook over het privéleven van Preud'homme - hij is intussen opa geworden van Céril, het zoontje van zoon Guilian. “Ze noemen me ‘papy’. Mijn hart smolt toen ik Céril voor het eerst zag. Ik heb hem onlangs een flesje mogen geven, maar je wil niet weten hoeveel schrik ik had toen ik hem in mijn handen had. Echt!”
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”