Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ondanks de schaafwonden staat Club Brugge financieel ijzersterk: “Nood aan een BeNeLiga lijkt groot”

Belgisch voetbalClub Brugge is een machine. Zowel op het veld als in de boekhouding - zélfs al laat de beursafgang wat schaafwonden achter. En dan moet blauw-zwart nog z'n intrek nemen in de nieuwe voetbaltempel. Maar waar ligt hun plafond? 

4 reacties

 • Fanne Fanne

  1 maand geleden
  Beneliga zal er moeten komen als ze geen kans meer krijgen om mee te doen met de champions league. Zowel Nederland en België gaan er uit en dan hebben wel kans op beneliga
 • Freddie Heremans

  1 maand geleden
  Beneliga komt er sowiezo, de vraag is enkel 'wanneer?' Want, vergis u niet, Emile Allard, het water staat de Nederlandse topclubs ook aan de lippen. Hun eigen Keuken stelt ook maar weinig voor. PSV, Feyenoord, Vitesse, enz. trappelen ter plaatse, en hun grootste club, Ajax, raakt ook geen Europese poot verder. Een Beneliga geeft zuurstof langs beide zijden om te kunnen overleven en groter te worden. Vooral RSCA zou er veel baat bij hebben!
 • Allard Emile

  1 maand geleden
  Beneliga zal er nooiet komen,de Nederlanders willen van Brugge, Anderlecht, Antwerp enz...niks weten! Dus alleen voor Jupiler prijzen spelen !
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Van haar schaafwonden heeft Club Brugge alvast niets geleerd, want ze gaat binnen het jaar de beursgang hernemen. Dat er voor haar high risk aandelen, zonder dividend en stemrecht, totaal geen interesse bestaat schijnen de huidige bestuurders niet te beseffen.
 1. Lamkel Zé en drie andere Antwerp-spelers missen Anderlecht door corona, Vercauteren: “Het overviel ons deze ochtend”
  Antwerp
  18

  Lamkel Zé en drie andere Ant­werp-spe­lers missen Anderlecht door corona, Vercaute­ren: “Het overviel ons deze ochtend”

  Een zware domper voor Antwerp, dat daags voor de topper tegen Anderlecht kampt met liefst vier coronagevallen. Het belangrijkste slachtoffer is Didier Lamkel Zé. Daarnaast zijn ook Dylan Batubinsika, Felipe Avenatti en Frank Boya besmet met Covid-19. “Het overviel ons deze ochtend op training, maar nu moeten we uitzoeken welke opties voorhanden zijn”, zegt Vercauteren.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01