Omar Souidi, de advocaat van Radja Nainggolan: “Hij heeft zich laten onderdompelen in een warm nostalgisch bad en was omringd met vrienden van weleer”

Radja Nainggolan heeft - via zijn advocaat - voor het eerst gereageerd op zijn te snelle en dronken rit in het centrum van Antwerpen, afgelopen weekend. Zijn advocaat zegt dat Nainggolan het “bijzonder jammer” vindt dat zijn hoofdstuk bij Antwerp in mineur is gestart. 

77 reacties

 • Philippe Deckers

  1 jaar geleden
  Alles begint bij een goede opvoeding.
 • Willy vercauteren

  1 jaar geleden
  Dit is toch niet meer normaal. Mr de voetballer denkt hij zich veel kan en mag permiteren! Volg maar zijn succes bij Antwerpen en geloof maar dat hij niet te veel potten zal breken.Ben ook niet onder de indruk van zijn stijl, dit mag allemaal als toonbeeld voor de jeugd in het bijzonder, roken, drinken, tatoo's , hard rijden arrogantie ten top! Net of hij is nog niet volgroeid, hier hoort duidelijk een zware straf bij namelijk,auto verbeurd verklaart, rijbewijs voor lange tijd kwijt .
 • Christiaan Capiau

  1 jaar geleden
  Ze kunne het mooi uitleggen he
 • pascal Van deuren

  1 jaar geleden
  Het erge is dat de reactie van de gemiddelde Belg nog steeds dezelfde is als pakweg 20 jaar geleden, ondanks alle sensibilisering etc.. De meeste zijn nog altijd van "ach, wie zonder zonde is ..." Je kan het er op naslaan, als er zo een nieuwsbericht wordt geplaatst , is er binnen de paar minuten direct al iemand die daar mee af komt. Alsof dat het goed praat, dat "iedereen" dit al eens gedaan heeft. En ik zou zeggen, spreek voor uzelf dan.
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  Onwaarschijnlijk hoe goedkoop hij er vanaf komt na zulk misselijk makend wangedrag onder het flauwe excuus dat hij zich heeft laten onderdompelen in een bepaalde atmosfeer terwijl hij juist verdorie een Voorbeeldfunctie zou moeten uitoefenen. Dronken rijden aan overdreven snelheid kan voor anderen tot veel ellende leiden. Ik weet er na invaliditeit tengevolge vluchtmisdrijf alles van. Nooit ben ik gehoord maar de chauffeur die ervan door is heeft me wel mijn job en heel mijn leven afgepakt
 1. Anderlecht niet te spreken over supportersclub die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoocheld”
  Play
  Jupiler Pro League
  53

  Anderlecht niet te spreken over supporters­club die salvo aan vuurpijlen ontstak: “We zijn heel ontgoo­cheld”

  Jawel, hoor. Ook het duel tussen Anderlecht en Genk werd ontsierd door wangedrag van enkele fans. Supportersclub ‘South Leaders’ wilde op die manier haar tienjarig bestaan vieren. En daar was Anderlecht natuurlijk allerminst tevreden mee. “Het is redelijk onbegrijpelijk, omdat we duidelijke afspraken hadden gemaakt”, stelt woordvoerder Mathias Declercq.
 2. Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Real-sterren krijgen voor het eerst elektrische auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois
  Play
  Time-out
  30

  Luxewagens van minimaal 75.000 euro: Re­al-ster­ren krijgen voor het eerst elektri­sche auto, Hazard kiest duurder model dan Courtois

  Net voor de WK-break hebben de spelers van Real Madrid nog een leuk cadeautje gekregen. Thibaut Courtois en co ontvingen allemaal een splinternieuwe luxewagen. Geen Audi dit keer - dat merk was bijna 20 jaar de autosponsor van Real -, wél een BMW. En opvallend: alle spelers van de Spaanse topclub rijden voortaan 100 procent elektrisch.