Omar Souidi, de advocaat van Radja Nainggolan: “Hij heeft zich laten onderdompelen in een warm nostalgisch bad en was omringd met vrienden van weleer”

Radja Nainggolan heeft - via zijn advocaat - voor het eerst gereageerd op zijn te snelle en dronken rit in het centrum van Antwerpen, afgelopen weekend. Zijn advocaat zegt dat Nainggolan het “bijzonder jammer” vindt dat zijn hoofdstuk bij Antwerp in mineur is gestart. 

77 reacties

 • Philippe Deckers

  2 maanden geleden
  Alles begint bij een goede opvoeding.
 • mariette lamrecht

  2 maanden geleden
  Dit is toch niet meer normaal. Mr de voetballer denkt hij zich veel kan en mag permiteren! Volg maar zijn succes bij Antwerpen en geloof maar dat hij niet te veel potten zal breken.Ben ook niet onder de indruk van zijn stijl, dit mag allemaal als toonbeeld voor de jeugd in het bijzonder, roken, drinken, tatoo's , hard rijden arrogantie ten top! Net of hij is nog niet volgroeid, hier hoort duidelijk een zware straf bij namelijk,auto verbeurd verklaart, rijbewijs voor lange tijd kwijt .
 • Capiau Christiaan

  2 maanden geleden
  Ze kunne het mooi uitleggen he
 • pascal Van deuren

  2 maanden geleden
  Het erge is dat de reactie van de gemiddelde Belg nog steeds dezelfde is als pakweg 20 jaar geleden, ondanks alle sensibilisering etc.. De meeste zijn nog altijd van "ach, wie zonder zonde is ..." Je kan het er op naslaan, als er zo een nieuwsbericht wordt geplaatst , is er binnen de paar minuten direct al iemand die daar mee af komt. Alsof dat het goed praat, dat "iedereen" dit al eens gedaan heeft. En ik zou zeggen, spreek voor uzelf dan.
 • Joan Lute

  2 maanden geleden
  Onwaarschijnlijk hoe goedkoop hij er vanaf komt na zulk misselijk makend wangedrag onder het flauwe excuus dat hij zich heeft laten onderdompelen in een bepaalde atmosfeer terwijl hij juist verdorie een Voorbeeldfunctie zou moeten uitoefenen. Dronken rijden aan overdreven snelheid kan voor anderen tot veel ellende leiden. Ik weet er na invaliditeit tengevolge vluchtmisdrijf alles van. Nooit ben ik gehoord maar de chauffeur die ervan door is heeft me wel mijn job en heel mijn leven afgepakt