Hagi feliciteert Benson.
Volledig scherm
Hagi feliciteert Benson. © Photo News

OEFENMATCHEN. Genk ziet Hagi debuteren en wint met 3-0 van Lokomotiva Zagreb - Anderlecht boot in tegen AZ

19 reacties

 • Rik Vrachten

  2 jaar geleden
  Ik als KRCG fan zeg ; Vince krijgt RSCA wel terug op de rails . Maar wel niet van vandaag op morgen ! RSCA is na Constant afgegleden tot in het moeras ! Zijt blij dat Coucke heeft overgenomen ! Want anders was het falling of een louche buitenlander !!! Komt in orde maar , geduld aub !!
 • Jacques Hillaert

  2 jaar geleden
  Dikke proficiat Benson, je bent een toppertje
 • Marcus Camps

  2 jaar geleden
  Een keeper hoeft niet echt punten te pakken. Maar om de match ongeveer een goal op je kap hebben, is er ook ver over. Hoog tijd om afscheid te nemen van deze vliegenvanger.
 • Bart Asselman

  2 jaar geleden
  Het zijn oefenmatchen, dient om te experimenteren. Door de uitslag heen kijken gasten!!
 • Eric Severijns

  2 jaar geleden
  Wat een afgunstige reacties, met hoeveel heeft club gewonnen tegen AZ of hadden ze verloren??
 1. Belgisch voetbal deed het financieel degelijk voor corona, “maar het is noodzakelijk om nog meer in te zetten op de jeugd”
  Belgisch voetbal
  1

  Belgisch voetbal deed het financieel degelijk voor corona, “maar het is noodzake­lijk om nog meer in te zetten op de jeugd”

  Europees voetbal en transfers. Die twee factoren bezorgden het Belgisch profvoetbal een redelijk financieel jaar in 2019-2020, volgens onderzoeksbureau Deloitte. De echte impact van corona zal pas volgend jaar zichtbaar zijn. Maar twee zaken zijn wel heel duidelijk: “Hou de salarislast onder controle. En de jeugd zal cruciaal zijn voor de toekomst.”