Mehdi Bayat.
Volledig scherm
PREMIUM
Mehdi Bayat. © Belga

Nu ook Mehdi Bayat in opspraak komt: hoe groeide hij uit tot één van de belangrijkste mensen in ons voetbal? En waarvan wordt hij verdacht?

Propere HandenHij had z’n familienaam al niet mee - broer Mogi Mayat is een spilfiguur in het dossier Propere Handen - maar nu komt Mehdi Bayat, ex-voorzitter van de voetbalbond (KBVB), ook zelf in opspraak. Hij wordt verdacht van valsheid in geschrifte en omkoping.

6 reacties

 • luc dierick

  1 dag geleden
  Ivan Dat hebt ik maanden geleden hier al geschreven Voetbalstadions zijn de arena s van de witteboordencriminelen Bedrijfswereld Politiek Vakbond Voka Unizo Justitie en alle nevenorganisaties gebouwd met belastinggeld
 • Ivan Vergauwen

  3 dagen geleden
  Natuurlijk gaat er niets van komen. Zit vertakt van advocaat , bedrijfsleven tot in de politieke wereld. Als ze dit uitpluizen tot op het bot , betekent dit de val van België.
 • Bart Dekort

  3 dagen geleden
  Men mag toch 1 ding niet vergeten, en dat is dat als je lid wordt van een organisatie die reeds jarenlang werd mismeesterd door collega's, je zelf niet maagdelijk wit kan blijven aangezien de organisatie het niet meer toelaat. Het bepalen van de eigen schuld is dan ook uiterst moeilijk, maar gelukkig hebben we magistraten die denken dat ze het allemaal wel kunnen inschatten, en tot oordelen en veroordelingen komen die met de realiteit weinig te maken hebben.
 • Romain Nolf

  3 dagen geleden
  En er zal niemand gestraft worden ! zitten veel teveel grote koppen en VEEEEEEL geld !
 • Germain De Block

  3 dagen geleden
  Is al jaar en dag gekend voor gesjoemel maar loopt toch nog rond met steun van de lachende koe de keersmaeker.
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.