Nog geen sprake van echtscheiding: Genk wil verder met Van den Brom, maar de week van de waarheid breekt wel aan

Racing GenkRacing Genk wil de crisis bezweren mét coach John van den Brom (55). De club en de Nederlander hebben nog steeds het gevoel dat ze samen het tij kunnen keren, maar de week van de waarheid breekt aan. Wordt het ook de week van de kentering?

19 reacties

 • Peter Vercauteren

  1 jaar geleden
  Jean debruyne: idd, de pretentie in persoon, m decondé, stelt zichzelf nooit in vraag ondanks de talloze miskopen die hij de voorbije jaren deed. Ook de beste trainer kan geen prijzen pakken met de derderangs buitenlanders die hij maar blijft aantrekken
 • André Christiaens

  1 jaar geleden
  Zet alle spelers samen in een lokaal en als voorzitter zegt je, van af heden heeft iedereen gelijk loon. Wedden dat ze lopen en wie niet loopt gaat bij de reserve spelen amen en uit. Het verschil in verloning is meestal een verslechtering in prestatie van bepaalde spelers, vergeet niet de GSM na een wedstrijd of training daar heeft een bestuur geen zicht op wat er allemaal onderling word afgesproken.
 • Marcus Camps

  1 jaar geleden
  Zolang er voldoende doelkansen zijn voor een ploeg is er niks aan de hand, dan komt het wel terug. Net als je weken droog kan staan, kan je ook weken aan een stuk elke week drie goals maken.
 • Dany Elen

  1 jaar geleden
  Zet Bongonda en de Colombianen uit de ploeg , dan draait het weer!
 • Freddie HEREMANS

  1 jaar geleden
  Heb samenvatting Genk-Gent gezien. Als Genk 2-0 leidt na half uur is dat terecht. Als de afwerking faalt, kan je niet winnen. Deze 'crisis' is dus nergens op gebaseerd. Volgende keer de kansen afmaken en crisis maakt plaats voor winning mood.
 1. Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrustreerd is, is álles zwart en slecht”
  PREMIUM
  21

  Roos Vormer getuigt over de breuk van haar man met Club Brugge: "Als Ruud gefrus­treerd is, is álles zwart en slecht”

  Na meer dan acht jaar lief en leed te delen met Club Brugge, zit ze straks samen met Ruud Vormer in een loge van Zulte Waregem. “Ik ben blij dat hij níet mag spelen, het is zo al verwarrend genoeg.” Roos America (37), over de breuk van manlief met blauw-zwart, het buitenland, een ‘pubercapuchon’ en broccoli met kip. “Als je de enige bent die constant vrolijk moet doen... ‘Ja, dááág. Zoek het ‘effe’ lekker uit’”
 2. ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuuromslag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft protesteren
  41

  ‘Coucke buiten. Wouter buiten. Stap 1: Cultuurom­slag? Uw ontslag!’: harde kern Anderlecht blijft proteste­ren

  ‘Coucke buiten’. ‘Wouter buiten’. ‘Stap 1: cultuuromslag? Uw ontslag’. ‘Coucke: neem je verantwoordelijkheden’. De spandoeken in de hoek van het stadion in het Lotto Park spraken boekdelen, even voor de aftrap van de partij tegen Antwerp. Laat het duidelijk zijn dat de harde kern van Anderlecht na de vele wissels binnen alle paars-witte geledingen nog niet tevreden is over de gang van zaken bij hun club. Naast zwarte rook werd er ook een bommetje afgestoken.