Nog geen sprake van echtscheiding: Genk wil verder met Van den Brom, maar de week van de waarheid breekt wel aan

Racing GenkRacing Genk wil de crisis bezweren mét coach John van den Brom (55). De club en de Nederlander hebben nog steeds het gevoel dat ze samen het tij kunnen keren, maar de week van de waarheid breekt aan. Wordt het ook de week van de kentering?

19 reacties

 • Peter Vercauteren

  1 maand geleden
  Jean debruyne: idd, de pretentie in persoon, m decondé, stelt zichzelf nooit in vraag ondanks de talloze miskopen die hij de voorbije jaren deed. Ook de beste trainer kan geen prijzen pakken met de derderangs buitenlanders die hij maar blijft aantrekken
 • André Christiaens

  1 maand geleden
  Zet alle spelers samen in een lokaal en als voorzitter zegt je, van af heden heeft iedereen gelijk loon. Wedden dat ze lopen en wie niet loopt gaat bij de reserve spelen amen en uit. Het verschil in verloning is meestal een verslechtering in prestatie van bepaalde spelers, vergeet niet de GSM na een wedstrijd of training daar heeft een bestuur geen zicht op wat er allemaal onderling word afgesproken.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Zolang er voldoende doelkansen zijn voor een ploeg is er niks aan de hand, dan komt het wel terug. Net als je weken droog kan staan, kan je ook weken aan een stuk elke week drie goals maken.
 • Ben Berden

  1 maand geleden
  Zet Bongonda en de Colombianen uit de ploeg , dan draait het weer!
 • Freddie HEREMANS

  1 maand geleden
  Heb samenvatting Genk-Gent gezien. Als Genk 2-0 leidt na half uur is dat terecht. Als de afwerking faalt, kan je niet winnen. Deze 'crisis' is dus nergens op gebaseerd. Volgende keer de kansen afmaken en crisis maakt plaats voor winning mood.