Lapoussin en Boniface vieren met Nilsson.
Volledig scherm
Lapoussin en Boniface vieren met Nilsson. © BELGA
Charleroi CHA
0
EINDE
1
Union USG
 • Gustaf Nilsson Goal 24'

Nilsson weer beslissend voor Union op Charleroi, aanwinst Vertessen zal plek niet cadeau krijgen

Wie doet Union wat? Alvast Charleroi niet, de volgende scalp in de ongeslagen reeks van Union die nu al vijftien competitieduels duurt. En Gustaf Nilsson maakte voor de derde keer op rij een beslissende goal. De Zweed krijgt met nieuwkomer Yorbe Vertessen stevige concurrentie, maar lijkt niet van plan zich te laten wegdrummen. “Iedereen zal moeten vechten voor zijn plaats”, zegt trainer Karel Geraerts.

1 reactie

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Alle steun aan Union dat zijn voorsprong mag uitbouwen. Misschien helpt Anderlecht morgen wel zijn stadionhuurder ☺️
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Met drie op een zakdoek: Genk, Union of Antwerp, wat zijn hun troeven in de strijd om de titel (en wat niet?)
  PREMIUM
  10

  Met drie op een zakdoek: Genk, Union of Antwerp, wat zijn hun troeven in de strijd om de titel (en wat niet?)

  Stevenen we af op de spannendste titelstrijd in jaren? Met nog vijf speeldagen te gaan, zitten er slechts zeven punten verschil tussen het nummer één en het nummer drie in de hoogste voetbalklasse. Na de halvering van de punten is dat al helemaal een peulschil. Kan leider Genk straks de kloof weer uitdiepen of komen ‘jagers’ Union en Antwerp voor de start van de play-offs nog wat dichter bij hun ‘prooi’? Wij zetten de plus- en minpunten van elke titelkandidaat op een rijtje. En wat zeggen de cijfers?
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.