Lapoussin en Boniface vieren met Nilsson.
Volledig scherm
Lapoussin en Boniface vieren met Nilsson. © BELGA
Charleroi CHA
0
EINDE
1
Union USG
 • Gustaf Nilsson Goal 24'

Nilsson weer beslissend voor Union op Charleroi, aanwinst Vertessen zal plek niet cadeau krijgen

Wie doet Union wat? Alvast Charleroi niet, de volgende scalp in de ongeslagen reeks van Union die nu al vijftien competitieduels duurt. En Gustaf Nilsson maakte voor de derde keer op rij een beslissende goal. De Zweed krijgt met nieuwkomer Yorbe Vertessen stevige concurrentie, maar lijkt niet van plan zich te laten wegdrummen. “Iedereen zal moeten vechten voor zijn plaats”, zegt trainer Karel Geraerts.

1 reactie

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Alle steun aan Union dat zijn voorsprong mag uitbouwen. Misschien helpt Anderlecht morgen wel zijn stadionhuurder ☺️
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Procedurefout zorgt ervoor dat stopgezette wedstrijd Charleroi-Mechelen toch wordt herspeeld, Malinwa reageert “verbaasd”. Trekt KVM naar het BAS?
  31

  Procedure­fout zorgt ervoor dat stopgezet­te wedstrijd Charleroi-Mechelen toch wordt herspeeld, Malinwa reageert “verbaasd”. Trekt KVM naar het BAS?

  De match tussen Charleroi-Mechelen, die stopgezet werd door het wangedrag van enkele Charleroi-supporters, wordt dan toch vanaf de eerste minuut herspeeld. Aanvankelijk werd gedacht dat het duel zou uitdraaien op forfaitcijfers in het voordeel van Mechelen, maar daar heeft de Disciplinaire Raad van de Pro League ander over beslist. Charleroi verwees op de zitting naar een procedurefout. Er komt wel degelijk een rematch, maar wel een achter gesloten deuren.
 1. Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangeschoten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”
  PREMIUM
  8

  Onze chef voetbal ziet hoe Peter Bossaert aangescho­ten wild werd: “Icarus heeft té dicht bij de zon gevlogen”

  “Een boemerang is in zijn gezicht teruggekeerd.” Zo omschrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier de rel rond voetbalbond-CEO Peter Bossaert, die vannacht werd ontslagen nadat er een storm onstond over een controversiële bonus. En dat vlak voor de EK-kwalificatiecampagne. “Bossaert mag dan naar de buitenwereld toe ‘every inch a gentleman’ zijn en de bond verder gemoderniseerd hebben, doorheen de jaren heeft hij met zijn aanpak ook veel mensen tegen de borst gestoten.”