Dit moet het nieuwe stadion van Club Brugge worden.
Volledig scherm
Dit moet het nieuwe stadion van Club Brugge worden. © Club Brugge

Nieuwe stadions voor Club en Cercle weer stapje dichterbij: Vlaamse regering keurt vernieuwd plan voor stadiondossier goed

Belgisch voetbalDe Vlaamse regering heeft het herwerkte dossier over de stadionplannen van Club Brugge en Cercle Brugge goedgekeurd. Het dossier wordt nu opnieuw ter advies voorgelegd bij de Raad van State. 

8 reacties

 • wim rooyakkers

  10 maanden geleden
  En naar goed Belgisch gebruik,blijft het bij plannen.
 • Paul Verbeeck

  10 maanden geleden
  Laat het voetbal zijn grootse plannen zelf realiseren en betalen . Ze krijgen al zoveel voordelen en willen steeds meer , maak eerst het geld vrij dat beloofd is aan de zorg en nodig is om corona te bestrijden.
 • Rudi Geerinckx

  10 maanden geleden
  Daar heeft de Vlaamse regering blijkbaar wel geld voor, maar de beloofde centen voor ons verzorgend personeel (in de rusthuizen) die al van maart zich dubbel plooien hebben nog niets gezien!? Geef ze brood en spelen?
 • LUC COPPENS

  10 maanden geleden
  Eindelijk eens goed nieuws in deze sombere Coronatijden! Maar ik weet wel "verkoop nooit de huid van de beer vooraleer hij geschoten is"  en zeker niet in dit dossier! Belgiê "als voetballand" heeft toch nood aan nieuwe stadions. Of het nu in Brussel, Brugge of Luik is. 
 • Georges Vande Velde

  10 maanden geleden
  Zal de”Raad van State” dat binnen dertig dagen beslissen ? De vorige beslissingen duurden maanden. Gezien het dossier daar reeds diverse keren werd bekeken moet dat nu nog dertig dagen duren? Traagheid bepaald hun wedde waarschijnlijk !
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.