Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe Partnership Manager Anderlecht, die notoire Standard-fan blijkt te zijn, haakt af na haatberichten

Belgisch voetbalVandaag ging op Anderlecht normaal gezien een nieuwe ‘Partnership Manager’ aan de slag, de man die instaat voor de contacten met de commerciële partners van de club. Nadat uitlekte dat de man een notoire Standard-fan is en zich in het verleden laatdunkend uitliet over Anderlecht regende het haatberichten van paars-witte fans. De man heeft nu zelf beslist om af te zien van de job.

9 reacties

 • Alain De Backer

  1 maand geleden
  Dit is toch niet meer ernstig! Onder het huidig beleid is de clubliefde ver zoek
 • Emile Schamp

  1 maand geleden
  Dit krijg je toch niet meer uitgelegd? Na alles wat we te slikken kregen de voorbije maanden, na de recente mercato-soap, nu de recruteringsprocessen. What's next? Hoe ver kan je afglijden in amateuristisch geklooi. Dringend grote kuis houden en idd focus op het sportieve zodat we weer het Anderlecht te zien krijgen dat ik reeds meer dan 55 jaar volg ... en zal blijven volgen ... maar het moet wel dringend anders aangepakt worden!
 • Erwin LAUWENS

  1 maand geleden
  Er zijn daar waarschijnlijk meer managers dan veldspelers. De loonlast moet omlaag, ok, maar blijkbaar alleen op het veld.
 • luc cuypers

  1 maand geleden
  Wordt er nog gevoetbald , of alleen naar postjes gekeken zoals in de politiek ? Sportiviteit is momenteel nog in het wielrennen te vinden . Waar sukkelaars 3 weken moeten afzien voor 2 appelen en 1 ei .
 • Evan De Jongh

  1 maand geleden
  Voor elke aanstelling van eender wie gaat de mening van supporters moeten gevraagd worden, misschien ook sollicitatiegesprekken organiseren in het stadion voor en na de match.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.