.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News/HLN

“Niet zijn centen, maar Vincent Kompany is het grootste cadeau dat Coucke Anderlecht heeft geschonken”

RSC AnderlechtOnze chef voetbal Stephan Keygnaert volgde daarnet de amusante en tegelijk leerzame persconferentie van Vincent Kompany, en hij besefte hoe blij RSC Anderlecht mag zijn met de figuur en de persoonlijkheid van Vincent Kompany. Dank u, Marc Coucke.

14 reacties

 • Jacques Leonard

  2 maanden geleden
  Beste Vince, jij zult me niet herinneren? Maar u bent één van de grootste iconen van het Belgisch voetbal. Ik woonde 20 jaar op amper 200 meter van het RSCA stadion. Kwam regelmatig in het Club-house. Wou er terug willen komen wonen. Het Lindeplein, enkel RSCA. Mooie tijd, maar je kunt spelers motiveren en grootst maken. Zeker doen. Succes.
 • JEAN-PIERRE JACOBS

  2 maanden geleden
  Je mag vooral de inbreng van Peter Verbeke niet verwaarlozen. Overbodige spelers die ervoor de winterstop nog waren op een ander gestald, de kern versterkt waar nodig zodat Kompany in alle stilte kon werken met een beter uitgebalanceerde kern zonder ontevreden spelers. Uiteraard moet je het dan nog als trainer waarmaken en hij heeft toch maar mooi na Nieuwjaar zijn kritikasters de mond kunnen snoeren door POI te halen.
 • Gunther De bruyn

  2 maanden geleden
  Dat ze hun schulden volledig afbetalen. Wie schulden heeft moet ze ook terug betalen of geld dat voor den dikke nek coucke niet .
 • Raf Ostach

  2 maanden geleden
  @David en Frank: hij is nog geen jaar trainer, hoe kan hij dan prijzen winnen. Niks is 100% zeker, ook niet dat Kompany een toptrainer zal worden. Maar wat wel zeker is, is dat Kompany een A’lechtproduct is. Grootste Bel. voetbalpersoonlijkheid van laatste 20 jaar.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Kompany is inderdaad een enorme aanwinst als trainer. Een trainer met een visie, die echt weet waar hij over praat. Die zich onthoudt van grootspraak of nietszeggende nonsens. Over pakweg 5 jaar is hij trainer van een Europese topploeg, wat natuurlijk ook bij Anderlecht kan.