Michael Frey en Hugo Cuypers.
Volledig scherm
Michael Frey en Hugo Cuypers. © Photo News

Niet te stoppen: deze zomeraanwinsten scoren goed in de Gouden 11

Gouden 11Na vijftien speeldagen in de Jupiler Pro League staat Union nog steeds autoritair op kop. Ook KV Mechelen is goed aan het seizoen begonnen. De troepen van Wouter Vrancken staan knap vierde in de klassering. Onder meer spits Hugo Cuypers gooit hoge ogen. Hij scoorde al vijf keer en gaf ook al zes assists. Welke zomeraanwinsten waren eveneens een schot in de roos en scoorden al veel punten in de Gouden 11? Een overzicht.

0 reacties

 1. Spijtoptant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuurders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?
  Play
  Propere Handen
  44

  Spijtop­tant Veljkovic noemt minstens 15 trainers, managers en bestuur­ders: kregen onder anderen Leko, Leekens en Van Holsbeeck cadeaus en (honderd)duizenden euro's aan geheime commissies?

  Georges Leekens, Ivan Leko en Herman Van Holsbeeck, dat zijn drie van de minstens vijftien personen aan wie Dejan Veljkovic, de spijtoptant in Operatie Propere Handen, naar eigen zeggen geld in het zwart heeft betaald. Voor hun ‘hulp’ bij transfers van spelers uit de portefeuille van Veljkovic kregen ze (honderd)duizenden euro’s aan geheime commissies of dure cadeaus, zoals luxehorloges. Dat schrijven de kranten van Mediahuis vandaag.
 2. ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcirculatie
  Belgisch voetbal
  17

  ‘The Process’ van Kompany dan toch wat zichtbaar: Anderlecht in zog van absolute Europese topclubs in afgelegde afstand balcircula­tie

  Bij het voetbalideaal van Vincent Kompany hoort dominant balbezit met hoge balcirculatie. Uit onderzoek blijkt nu dat Anderlecht dit seizoen tot de Europese top hoort in de afgelegde afstand van de balcirculatie: paars-wit pronkt als 13de in een ranglijst van 654 clubs over 40 wereldwijde topcompetities. Onder meer Ajax, Bayern en Man. City halen de toptien.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.