Pano - Het verhaal van Dejan Veljkovic
Volledig scherm
Pano - Het verhaal van Dejan Veljkovic © VRT

“Niemand zegt ooit zwart geld te hebben ontvangen. Waar zijn we mee bezig?” Dejan Veljkovic over de hoofdrolspelers in ‘Propere Handen’

Propere HandenNa drie jaar stilzwijgen heeft Dejan Veljkovic de stilte doorbroken. In de Pano-uitzending van dinsdagavond deed de spilfiguur in het dossier ‘Propere Handen’ voor het eerst zijn verhaal. De spijtoptant aan het woord.

13 reacties

 • Dirk Dierckx

  8 maanden geleden
  Zwaar beboeten en de fiscaliteit van alle spelers grondig wijzigen, de voetbalspelers lachen met het gewone volk. Ook sponsors die tot de gokwereld behoren, onmiddellijk de bons geven en verbieden van nog publiciteit te maken. Dan is de regering pas geloofwaardig over voetbal.
 • Marnix Feys

  8 maanden geleden
  In het voetbal is er blijkbaar nooit geldgebrek. Als je al dit gesjoemel leest, waarom twijfelt de regering nog om de clubs te gelijk te belasten zoals de werknemers en bedrijven. Voetbal kost heel wat aan de maatschappij, overuren aan politiemensen om de veiligheid te behouden, vernietigingen aan straatmeubulair die door de belastingbetaler terug moet hersteld worden enz...
 • Andy Gijsels

  8 maanden geleden
  @raf leysen Tja ik neem het ook allemaal met een korrel zout wat deze man zegt. Echter als hij liegt in zijn verklaringen naar het gerecht toe en ze komen erachter vliegt hij direct terug. In dat opzicht denk ik dat hij in grote lijnen wel wat waarheden blootlegt wetende dat hij terug de bak invliegt als hij betrapt wordt op onwaarheden in zijn verklaringen. Als we elke spijtoptant vooraf moeten afschrijven kunnen we beter die regeling opblazen... Laat ze die stal maar eens uitmesten.
 • Patrick Braekeveldt

  8 maanden geleden
  De zwarte boekhouding en notities van Veljkovic waar alle details te vinden zijn zullen de betrokkenen nu met de advocatentrukendoos proberen te weerleggen !
 • Sam Bedfort

  8 maanden geleden
  Iemand die nooit eerlijk gehandeld heeft zal niet snel plots de volledige waarheid vertellen. Die geldstromen zullen wel te vinden zijn zeker? Tenzij ze uitbetaald werden in natura natuurlijk, dan is het woord tegen woord, zeker wanneer de maatpakken en horloges met zwart geld betaald zijn.
 1. Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Faïz Selemani aast op een transfer, maar verdedigt nog steeds de kleuren van KV Kortrijk: “We zullen op het einde van de rit wel zien waar het schip strandt”

  KV Kortrijk wist vooraf dat het lastig ging worden tegen een stug Sint-Truiden. De Truienaars verloren in de competitie niet meer sinds 28 januari. In het Guldensporenstadion breidden ze hun ongeslagen reeks verder uit. Bij de West-Vlamingen stond - ondanks een nakende transfer - Faïz Selemani aan de aftrap. De Comorees speelde een degelijke partij.