Vanzeir en Undav juichen.
Volledig scherm
Vanzeir en Undav juichen. © Photo News
STVV STV
1
EINDE
2
Union USG
 • 63' Goal Christian Brüls
 • Deniz Undav Goal 32' 73'

“Niemand mag of wil vertrekken in winterstop”: leider Union vreest geen leegloop tijdens winterstop

Belgisch voetbalChampagnevoetbal was het niet op Stayen, maar Union is er na de opdoffer tegen OH Leuven wel in geslaagd weer aan te knopen met een overwinning. Deniz Undav was met z’n vijftiende én zestiende doelpunt van het seizoen de grote man bij de Brusselaars op bezoek bij STVV. Union komt zo weer (even) zeven punten los. Achteraf vertelde doelman Anthony Moris dat ze geen leegloop vrezen bij de leider: “Niemand mag of wil vertrekken.”

7 reacties

 • Ronny Cypers

  6 maanden geleden
  Waarom zouden ze daar vertrekken? Union speelt momenteel het beste voetbal in België. Wie weet kunnen ze strijden voor een Europese plaats voor volgend seizoen. Proficiat voor wat jullie tot nog toe al gepresteerd hebben. Van FCB supporter.
 • Rik Taménöl

  6 maanden geleden
  Tot er een ploeg komt die 10x geeft wat ze verdienen
 • Jose Perez

  6 maanden geleden
  Ben nieuwsgierig waar het schip zal stranden... Titel...vermoed niet uit eerste 2 te houden zelfs na play offs...complete ploeg... proficiat aan al degene die er aan werken en gewerkt hebben... Hopelijk wordt dit werk niet tenietgedaan door transfers en blessures...
 • eduard janssens

  6 maanden geleden
  Een ploeg die kan vechten proficiat !
 • eric debanne

  6 maanden geleden
  Goed herpakt van Union na hun vorig nederlaag ...👍 Succes verder voor blauw/geel !
 1. Geen prijzen gepakt en gemiddeld minder punten dan Vanhaezebrouck: het matige rapport van Kompany als RSCA-coach
  Play
  Anderlecht
  6

  Geen prijzen gepakt en gemiddeld minder punten dan Vanhaeze­brou­ck: het matige rapport van Kompany als RS­CA-coach

  De verwachtingen waren torenhoog, het eindrapport is matig. De terugkeer van Vincent Kompany naar Anderlecht heeft - ook door de situatie waarin de club verzeild was geraakt - de verwachtingen niet volledig ingelost. In drie seizoenen als (speler-)coach won Kompany met paars-wit minder dan de helft van de matchen en eindigde hij nooit hoger dan de derde plek. Een overzicht.
 2. Goeie humor: op de taart van Hein Vanhaezebrouck staat een verwijzing naar... de VAR
  AA Gent
  4

  Goeie humor: op de taart van Hein Vanhaeze­brou­ck staat een verwijzing naar... de VAR

  Hein Vanhaezebrouck heeft zijn contract bij AA Gent met twee jaar verlengd en daar hoort natuurlijk taart bij. En bij AA Gent hebben ze blijkbaar wel goeie humor. Zo staan er enkele foto’s op het snoepgoed en op één ervan (rechtsbovenaan op het beeld hierboven) zie je hoe een scheidsrechter - op aangeven van de VAR - naar het scherm aan de zijlijn staat te kijken. En laat de VAR nu niet meteen de beste vriend van de 58-jarige oefenmeester zijn...