Igor De Camargo in tweede instantie echt aan het feest. De Braziliaanse Belg was goed voor de Mechelse winner in de slotminuten.
Volledig scherm
Igor De Camargo in tweede instantie echt aan het feest. De Braziliaanse Belg was goed voor de Mechelse winner in de slotminuten. © BELGA
0
EINDE
1
 • Igor De Camargo 87'

Negende thuisnederlaag op rij voor Cercle, De Camargo trekt Mechelen over de streep met late goal

Belgisch voetbalKV Mechelen heeft Cercle een negende thuisnederlaag op rij aangesmeerd. De bezoekers haalden het op Jan Breydel na een goal van Igor De Camargo in de slotminuten. 

1 reactie

 • Frank Coussement

  7 maanden geleden
  Allez cercle cercle... Groen en zwart. Gelukkig is Yves VH nu trainer.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.